-
دوست عزیز اینجا یه انجمن تخصصی هست
انجمن املا و انشا نیست !
ایراد اول منظور ضعف نرم افزار بود که عرض کردم مشکلی نداره ...
مشکل رو برطرف کردن یعنی رفع باگ انجام شده نسبت به نسخه های جدید ...
برای صدیق این موضوع میتونید ورژن جوملا 3.0 یا 2.5 رو با ومپ 2.4 میتونید بدون مشکل استفاده کنید . پس ...
سعی کنید در پست ها ی خودتون از ادیبات و الفاظ مناسب تری استفاده کنید
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2014 01:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اولا ادبیات و الفاظ بنده مناسب بود
ثانیا برای صدیق این موضوع بنده هم آخرین ورژن ومپ رو نصب کردم و متاسفانه دچار همان ایرادات یا به قول شما مشکلات قبلی شدم، هرچند این ایرادات با دستکاری در کدها قابل رفع است اما لقمه رو برعکس خوردن است.
زمپ xampp به مراتب بهتر از ومپ است، من سالها بود که با ومپ کار می کردم ولی الان 2 ماهه با زمپ کار می کنم و بنا به تجربه شخصی ام میگم زمپ خیلی خیلی خیلی بهتره. شما جزو انسانهایی هستی که سخت تغییر را می پذیرند. هرگز حاضر نیستی زمپ رو امتحان کنی چون با ومپ شروع کردی و سالها کار کردی.
پست قبلی رو هم که میخواستیم بحث و تبادل نظر کنیم بستی!
این یکیو دیگه نبند مردم فکر می کنند کم آوردی
موفق باشی
ویرایش توسط arsham0151 : 05-27-2014 در ساعت 02:11 PM
-
-
این که میفرمائید ادبیات شما مناسب بود قطعاً ماست هیچ ماست فروشی ترش نیست !
در مورد برتری های ومپ یا زمپ هم میتونیم در تاپیکی جدا با هم مقایسه کنیم ...
این که شما با ادیت کردن کد ها مشکل رو حل نمیکنید
صورت مسئله رو پاک میکنید ! فقط نمایش خطا برداشته میشه
کاربران جوملا و ما بقی cms ها اکثراً بنا به امار دارن از ومپ استفاده میکنند
شما به مشکل برخوردید ! حالا زمین و زمان رو به هم میریزید که ومپ مشکل داره ؟!!!
دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که شما نمیتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این که شما با ادیت کردن کد ها مشکل رو حل نمیکنید
صورت مسئله رو پاک میکنید ! فقط نمایش خطا برداشته میشه
در پناه ایزد
دقیقا این یه بخشه ماجراست که نشون میده ومپ ایراد داره و کاربراش مجبور میشن صورت مسئله رو پاک کنند. در واقع خودتون جواب خودتون رو دادید. در ضمن بنده هم عرض کردم خیلی از این گزارشات به دست بنده رسیده مبنی بر ایرادات ومپ، بنابر این تنها من نیستم که این مشکلات رو تجربه کردم، در ضمن من هم از ومپ استفاده می کنم و هم از زمپ، و زمپ رو به مراتب بهتر دیدم.
در مورد مقایسه هم همینقدر بگم که ومپ فقط رو ویندوز اجرا میشه ولی زمپ یک مولتی پلتفرمه | زمپ این امکانات رو داره که کاربران حرفه ای بلدن خوب ازش استفاده کنن و کاربران ضعیف از شبیه ساز ضعیف تری استفاده می کنند مثل ومپ :
mail server, FTP server, accelerator, web-dav, ssl
-
-
نکته اول این که نرم افزار باید دارای هوش باشه و بتونه در موقع مناسب عکس العمل مناسب نشون بده
این که ارر میده یعنی یه جای کار شما میلنگه ... وگرنه میشه اعلام کنه و کار کنه مثل زمپ ...
این که شما میفرمایید خطاهای زیادی به شما گزارش میشه !!! شما مگه مرجع دریافت خطا هستید ؟!!
شما که نمیتونید بنا به این که این نرم افزار مولتی پلتفرم هست بگید بهتر هست ؟!!!
از اونجایی که تخصص همیشه بیشتر کار ساز هست ... نرم افزار تخصصی که فقط روی ویندوز کار میکنه بهتر میتونه کاربران ویندوز رو ساپورت کنه تا یک مولتی پلتفرم ...
همه مواردی که بیان کردید در ومپ هم قابل مدیریت هست
در پناه ایزد
-
-
نکته اولتون رو قبول ندارم چون زمپ هم دارای هوش و همان کدنویسی های ومپه فرقش اینه که تو زمپ این ارادات اصلا وجود نداره که بخواد نشون داده بشه یا نه ولی تو ومپ این ایراد وجود داره و با دستکاری تو کد ها این ایرادات نشون داده نمیشه درحالی که به قوت خودش باقیست.
نکته یعدی اینکه من مرجع دریافت خطا نیستم، بنده کار اصلیم برنامه نویسی C# و asp هست و در حال حاضر هم تو شرکتی مشغول به کار هستم، به خیلی از دوستانم و همکارانم تو شرکت جوملا و نصب اونو تو ومپ آموزش دادم و اونا با کوچکترین مشکل به من رو میاورند، از این رو این اخطار ها خصوصا پس از نصب جوملا 3 به بنده زیاد گزارش میشه، در ضمن بنده علاوه بر این انجمن در انجمن جهانی و یک انجمن دیگر جوملا عضو هستم و پست های بیشماری از کاربران می بینم که مشکلشون با ومپ هست.
دید شما هم نسبت به تخصص و تخصص گرایی کاملا اشتباهه، این دو نرم افزار هر دو تخصصی هستند با این تفاوت که ویژگی های زمپ و امکاناتش، سرعتش، مموریش و .... بالاتره
پیشنهاد می کنم حداقل یه سایتتون رو رو زمپ پیاده کنید نه به خاطر اثبات حرف من بلکه بخاطر تجربه کردن، شاید بنده اشتباه می کنم....
-
-
عرض نکردم زمپ هوش نداره !
بر خلاف گفته شما ! با تجربه خودم و بسیاری از دوستان نمایش خطاهای زمپ بیشتر از ومپ هست !!!
این که شما در انجمن ما و انجمن های جهانی و انجمن دیگری فعالیت میکنید تنها نیستید !
قطعاً دوستان دیگری هم مانند شما هستند این که زیاد این خطا ها رو میبینید دلیل استفاده زیاد اون هست ...
نسبت به میزان کاربرانی که از این نرم افزار استفاده میکنند و کاربرانی که خطا دریافت میکنند ناچیز هست ...
قبلاً در پست های جداگانه و در پست های بالا تر همین تاپیک عرض کردم
ومپ هم گام با جوملا و ویندوز پیش میره ...
این که شما از جوملا 3 استفاده کنید به مشکل بر میخورید باید ومپ خودتون رو هم ارتقا بدید !
از این که راجب دید بنده به این وضوح قضاوت میکنید تشکر میکنم !
اما مهم این هست که من عرض نکردم زمپ تخصصی نیست اون هم تخصصی ولی وقتی باید خیلی از موارد مشترک بشه روی پلتفرم های ویندوز و لینوکس و غیر و ... قطعاً ممکن هست تمرکز کمتری روی پلتفرم ویندوز باشه پس ...
تجربه کار با این نرم افزار رو دارم و با مشکلات بسیاری برخوردم که ومپ رو ترجیح میدم !
در پناه ایزد
-
-
طبیعتا هوش زمپ اگر بالاتر نباشه پایین تر از ومپ نیست.
بنده تعجب می کنم که شما چگونه برای اثبات حرف خود، یک ویژگی آس این محصول رو زیر سوال می برید و اونم مولتی پلتفرم بودنشه.
شما می فرمایید ومپ با آخرین نسخه جلو میره و بر این طوری تاکید می کنید که انگار زمپ بروز نمیشه
اینکه کاربران زیادی از ومپ استفاده می کنند دلیل بر بهتر بودنش نیست. و می تونه دلایل زیادی داشته باشه مثل ناآشنا بودن کاربران نسبت به زمپ و یا حجم زیاده زمپ، من خودم برای اولین بار ومپ رو ترجیح میدادم دانلود کنم تا زمپ،
در این مورد و این ایرادات که برای نصب جوملا 3 و اینا بوجود می اومد بنده هم اولین راهی که به ذهنم می رسید نصب آخرین ورژن ومپ بود، ولی این مشکل رو حل نکرد. من مبحثی رو در فروم جوملا جهانی دیدم که کاربری گفته بود مشکلات ومپ رفع شد، ولی کاربران دیگه باز هم پست گذاشتند که نشده، همونطور که برای خودم نشد، لینک رو به محض پیدا کردن براتون میزارم
-
-
نقطه قوت زمپ مولتی پلتفرم بودنش هست !
من میگم این نقطه قوت نیست ! چون هیچ کسی نمیتونه همزمان تو چند پلتفرم استفاده کنه ! پس باشه یا نباشه برای یه کاربر تفاوت خاصی نداره !!!
میتونه امار استفاده از این نرم افزار رو بالا ببره !
اما چرا با این ویژگی باز هم کاربران ویندوز ومپ و کاربران لینوکس لمپ رو ترجیح میدن !!!
چون ارر های زیادی داره
یوزر فرندلی نیست
سنگین هست
با جوملا 3 و اخرین ورژن ومپ به دفعات کار شده و مشکلی نبوده !
مشکل خودتون رو بیان کنید ...
در پناه ایزد
-
-
من اشاره ای به نقطه قوت نکردم، ویژگی بارز و خوب این شبیه ساز رو گفتم،
زمانی که شما گفتید برای کاربر فرقی نداره به هر شکل باید رو یه پلتفرم کار کنه، من فهمیدم ادامه ی این بحث اشتباهه محضه
زمپ یوزر فرندلی نیست!؟!؟! چهار تا باکس داره stop / play از این راحت تر و یوزرفرندلی تر؟؟ تو همون باکس ها admin داره و configs داره logs داره همش هم یه باتون سادست.
زمپ سنگینه درسته و ومپ خیلی سبکه و این سنگینی دلیل بر امکانات بیشترشه و در لود و کانفیگ سایت هیچ تاثیری نداره
همونطور که گفتم ادامه ی این بحث فایده ای نداره، تا زمانی که شما مستند و علمی حرف نمیزنی و فقط می خوای حرفتو به کرسی بنشونی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)