سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: مشکل نصب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    عذرخواهی میکنم ! شما همزمان هم از خاصیت نصب این نرم افزار روی ویندوز هم روی لینوکس استفاده میکنید و بهره میبرید ؟!!!

ومپ نیاز به همون استاپ و استارت هم نداره !!!

همین که قبول دارید رمپ سنگین تره خودش ...

حرف من نیازی به کرسی نشاندن نداره مشخصات و حقایق نرم افزار است

مثال

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در پناه ایزد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 156 بار در 145 ارسال
    سنگینه چون قابلیت های بیشتری داره مثل جوملا که در مقابل وردپرس سنگین تره ولی قابلیت های بیشتری داره. همونطور که جوملا در برابر وردپرس مثل شهر در برابر روستاست. زمپ هم در مقابل ومپ مثب شهر در برابر روستاست.
    ومپ نیازی به stop /play نداره چون باید با دردسر بری روش کلیک کنی و از بین چند گزینه restart یه کدوم رو بزنی بعدش صبر کنی تا سبز بشه

لینک میاری واسه ما، چندتا از این لینکا میخوای واست بیارم؟؟ سند شما این تاپیکه؟ تو همین تاپیکی که شما دادی نگاه کن چی نوشتن :
    ""I tend to hedge toward WAMPServer as I like it's format and layout and configuration style, but many others like the way XAMMP is designed and presented.""

""
    Did enough research and deciding to go with XAMPP.""

""
    As i will say windows compatibility and beginners help are advantages about Wamp"" منظورش اینه که واسه مبتدی های ومپ بهتره (البته اگه بهتون بر نخوره)

یه لینکی دادی که همه کاربران از زمپ تعریف می کنند

Team
    کاربر مثل شما تعریف میکنه

خیلی جالبه شما رفتی پاسخ کاربر رو خوندی و اینجا بیان میکنی !!!

با کلیک روی برنامه ران میشه - با اگزیت و دوباره کلیک ریستارت میشه ( ساده ترین روش )

تفاوت ساختاری و تلفیقی و همخوانی با سرور بیشتر داره ومپ !!!

جواب کسی که با سابقه هست و 9000 تا پست داره رو ندیدی ؟!!!

بله کاربر تازه وارد باید بگه تازه واردین با ومپ کار میکنن ! چون ادعای کاربر تازه وارد از بازنشسته هم بیشتر ( البته اگه بهتون بر نخوره )
    سند این تاپیک نیست
    سند تجربه کاربران با سابقه جهانی هست ...

در پناه ایزد

من پست کاربر با تجربه رو برات گذاشتم همونی که 9000 تا پست داره :
    I tend to hedge toward WAMPServer as I like it's format and layout and configuration style, but many others like the way XAMMP is designed and presented.

قبلش هم گفته در جواب سوال که پرسیده شده بود آیا ومپ و زمپ تفاوت چندانی دارند، پاسخ داد :
    Nope, not really, it basically comes down to the way it runs and looks and how you feel about each,

یعنی نه گفت ومپ بهتره و نه گفت زمپ، ایشون فقط اظهار نظر شخصی نمود.

زمپ هم با کلیک بر روی برنامه ران میشه و با دکمه شروع اجرا میشه و با دکمه توقف، متوقف میشه، از این آسون تر؟

""
    تفاوت ساختاری و تلفیقی و همخوانی با سرور بیشتر داره ومپ !!!
    "" میشه بگید این فرموده ی شریف چنابعالی از کجا اومده؟ شما با این حرفت، یه مشت محکم کوبیدی تو دهن اون فرد خبره ای که 9000 تا پست داره و گفته این دو هیچ تفاوتی ندارند.

کابر تازه وارد از باد هوا حرف نمیزنه با اعمالش می گه ومپ بهتره و با ادعایی که داره خودشو بازنشسته میدونه چون مثلا تعداد پستاش بیشتره!!! (البته اگه بهتون بر نخوره)

Team
    ...

کد:
    Nope, not really, it basically comes down to the way it runs and looks  and how you feel about each, I tend to hedge toward WAMPServer as I like  it's format and layout and configuration style, but many others like  the way XAMMP is designed and presented.
    والا ما خودمون ترجمه کردیم و گوگل ترجمه کرد و دیکشنری هم اوردیم نتونستیم به ترجمه شما برسیم !!!

من کاربر بازنشسته نیستم !!!

کاربر تازه وارد اعمالش کجاست که حالا نظر هم بده !!! مثل این میمونه شما 2*2 رو یاد بگیری بگی من ریاضی دانم
    والا اون کاربری که تجربش بیشتره مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انتگرال هم بلد باشه نمیگه ریاضی دانم ولی این کاربر تازه وارد با 300 تا پست ... ( البته اگه بهتون بر نخوره )

این رو هم اضافه کنم که شما دیگه بحث رو از حالت تخصصی دارید به حاشیه میکشید ...
    ترجیح میدم در پست بعدی تاپیک رو ببندم اگر همین روند رو ادامه بدید !

در پناه ایزد

شما تخصصی بحث می کنید مثلا؟؟
    ترجمه دقیقا عین اون چیزیه که گفتم و لا غیر در پاسخ به سوال یکی از کاربران که پرسیده بود آیا ومپ و زمپ تفاوت بزرگی دارند? RussW پاسخ داد : نوچ! ولی شما تو پست بعدیت اومدی از یک تفاوتی نام بردی که معلوم نیست از کچا و بر چه اساسی و سندی گفتی و حرف RussW رو تکذیب کردی.
    این که یکی میاد 9000 تا یا بیشتر پست میزاره دلیل بر خبره بودنش نیست یعنی شما می خوای بگی از hamidy یا خیلی های دیگه تو این انجمن که پست هاشون از 9000 تا کمترته خبره تر و با تجربه تری؟

اگه سطح درک شما از خبره و باتجربه بودن اینه که همین الان این تاپیکو مثل تاپیک قبلی ببندی بهتره. یعنی احتمال هم نمیدی که این تعداد پست برمیگرده به تاریخ ثبت نام کاربر، سطح فعالیتش تو انجمن و ....
    پس اگه اینجوریه شما خیلی باتجربه ای از اون فردی که در عرض 10 ثانیه قادره هر سایتی رو هک کنه و تو انجمن هم عضوه خودش developer جوملا هم هست و تعداد پست هاش به 10 هم نمیرسه شما خیلی خبره تری

در ضمن انگلیسیت هم تقویت کن تا اولا درست ترجمه کنی و ثانیا به گوگل روی نیاری که همش غلط پولوته

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    من وقتی ومپ سرور 2.5 رو نصب می کنم با پیغام زیر مواجه میشم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    چه کنم ؟

Team
    نقل قول نوشته اصلی توسط dani_siah [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من وقتی ومپ سرور 2.5 رو نصب می کنم با پیغام زیر مواجه میشم
    چه کنم ؟
    تصویر نمایش داده نمیشه

مشکل رو در تاپیک جدید مطرح کنید

در پناه ایزد

عکسو درست وارد کن یه کاربر خبره با 9000 تا پست میاد جواب میده

Team
    ممنون هستم از شما

مخصوصاً در خصوص ادب شما !!!

برای شما دلایل فنی رو بیان کردم .
    نطر دوستان با تجربه جهانی رو برای شما لینک دادم .
    معایب و مزایای هر دو نرم افزار رو بیان کردم .
    امار استفاده از نرم افزار رو هم برای شما قرار دادم .

حالا اگر این موارد از نظر شما مباحث فنی نیست واقعا شاید شما مباحث فنی رو در حاشیه و تعداد پست میبینید ...

اما در مورد این که تعنه به تعداد پست زدید باید بگم که مهم تعداد پست نیست کیفیت پست هست و نوع ادب و پاسخ گویی کاربر هست
    کاربر hamidy از دوستان بسیار عزیز بنده هستند و ایشون رو به خوبی میشناسم و ایشون سمت استادی به بنده دارند
    بنده در مورد پست های خودم ادعایی نداشتم و ندارم

اما شما که کاربر در زمان برخورد با مشکل لایه ftp ارجاع به کد نویسی یا به مدیریت هاست میدید رو نمیشه کاربر با تجربه دونست که حالا تو این شرایط علمی که شما قرار دارید من یا هر شخص عاقل دیگه ای نمیتونه فاکتور زمان ثبت نام یا سطح فعالیت و ... در نظر بگیره

ادب شما در پاسخ گویی پست ها و سطح علمی شما کاملاً مشخص هست
    لطفا خودتون رو به هیچ عنوان با کاربر hamidy مقایسه نکنید مقایسه مع الفارق هست ...

از این که بنده رو از استفاده مترجم گوگل منع میکنید ممنونم
    بیان کردم که حتی ترجمه گوگل هم از ترجمه شما مشابه تر به ترجمه درست هست ...

همون طور که عرض کردم شما به دلیل کمبود بار علمی مباحث تخصصی رو به حاشیه کشیدید و این طور که مشخص شد شما به بی ادبی و حاشیه سازی میگید مسائل تخصصی !!!

توهین و تمسخر دیگران چیزی بر ارزش ها و داشته ها و علم شما اضافه نمیکنه بلکه نمایانگر شخصیت واقعی شما هست

ناچارم تاپیک رو ببندم
    بهترین قضاوت رو کاربران خواهند کرد

در پناه ایزد

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)