-
تغییر یافتن عنوان صفحه نخست در ایندکس گوگل !!
سلام دوستان
من یک سوال دارم کسی می دونه کمک کنه
در مورد سئو هست
من الان یک سایت دارم که 3 روز پیش عنوان صفحه نخست در گوگل با چندین کلمه بود مثل زیر
طراحی سایت | بهینه سازی سایت | ....
الان 2 روزی هست کلا شده طراحی سایت
عنوان سایت یک کلمه کلیدی شده !
باید چه کار کنم ؟ تا درست بشه دوباره
من تغیراتی روی عنوان صفحه نخست ندادم همون حالت اول را گذاشتم اما الان یک کلمه را بیشتر نشون نمیده !!!
اصلا کسی میدونه چرا این طوری میشه ؟
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2014 12:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
صفحه اصلیتون رو بیشتر فعال نگه دارید، و مطالب جدید اضافه کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه اصلیتون رو بیشتر فعال نگه دارید، و مطالب جدید اضافه کنید
مطئمنی ؟ من سایتی را دارم که اصلا صفحه اول هیچ دست نخورده است اما عنوان آن ثابت مانده است
-
-
ببین دوست عزیز، گوگل بوسیله ربات هاش وارد سایت شما میشه و عناوین و مطالب و تگ و متاگ و غیره رو مورد مطالعه و بررسی قرار میده، اگه مطلب جدید و یا تغییر جدیدی نبینه یکی از امتیازات سئو شما کم میشه، شاید ربات ها کمتر بشه و نتونن خوب همه جای سایت رو بگردند که در مورد شما احتمالا عنوان رو نگشتند و ثبت نکردند.
یکی از دلایل مشکل شما می تونه این باشه
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببین دوست عزیز، گوگل بوسیله ربات هاش وارد سایت شما میشه و عناوین و مطالب و تگ و متاگ و غیره رو مورد مطالعه و بررسی قرار میده، اگه مطلب جدید و یا تغییر جدیدی نبینه یکی از امتیازات سئو شما کم میشه، شاید ربات ها کمتر بشه و نتونن خوب همه جای سایت رو بگردند که در مورد شما احتمالا عنوان رو نگشتند و ثبت نکردند.
یکی از دلایل مشکل شما می تونه این باشه
الان راه حل چیه ؟ چه طوری دوباره عنوان صفحه نخستم را چند سیلابی یا به قولی چند کلمه کلیدی وار کنم ؟
باتشکر
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
افزونه acef
چه کاری انجام میده این افزونه ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
shayanboy
چه کاری انجام میده این افزونه ؟
همون کاری که شما درخواست کردید، یکی از بهترین افزونه ها برای بهبود سئوی سایت هست.
-
-
دروود
در پناه ایزد
-
-
سلام
دوست عزیز به این خاطره که شما با کلمه طراحی سایت زیاد فعالیت داشتی و در نتایج گوگل با این کلمه ایندکس شدی، فعالیت هر جا داشتی ، فقط با کلمه طراحی سایت بوده، اگر حرف شما صحت داشته باشه که تایتل صفحه اصلی درست هست، اگر تایتل صفحه اصلی درست نیست که از منوی home می تونی به صفحه اصلی تایتل بدی و درست بشه، در غیر اینصورت هر جا که داری فعالیت می کنی، از مکمل تایتل استفاده کن تا کل اونها ایندکس بشه، موفق باشی
مرسی ادمین
رضا علی مرادی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)