-
مشکل با پلاگین HFBC System (از افزونه JFBConnect)
مشکلی با پلاگین JFBCSystem دارم. افزونه JFBConnect رو نصب و حذف کردم و الان با پلاگین نام برده مشکل دارم. وقتی این پلاگین رو Disable می کنم کل فونت سایتم بهم میریزه. و وقتی فعال باشه این خطا رو میده.
File missing: /home/..../public_html/components/com_jfbconnect/libraries/factory.php
Please re-install JFBConnect or disable the JFBCSystem Plugin
دوباره عرض کنم که وقتی غیر فعالش میکنم کل فونت های سایت بهم میریزه و نوشته های ناخوانا مشاهده میشه.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-28-2014 12:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
احتمالاً این قالب مورد استفاده شما با از این پلاگین استفاده میکنه
به مسیر ارر برید و فایل رو بررسی کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
احتمالاً این قالب مورد استفاده شما با از این پلاگین استفاده میکنه
به مسیر ارر برید و فایل رو بررسی کنید
در پناه ایزد
درودممنون از پاسخت، نه قالب از این افزونه استفاده نمیکنه و من خودم اضافش کردم. توی لیست پلاگینها، پلاگین JFBCSystem نمایش داده میشه و هیچ فایلی توی مسیر مشخص شده وجود نداره. افزونه JFBConnect رو نصب کردم دوباره، و حذفش کردم اما دوباره فونت سایت بهم ریخت. من از قالب Bt_arise استفاده میکنم (جوملا 2.5.14) . وقتی پلاگین باقی مونده توی لیست پلاگین ها رو غیر فعال میکنم فونت سایت فقط روی مرورگر IE و Firefox به طور صحیح باز میشه اما روی بقیه مرورگرها مثل کروم، سافاری و ... فونت سایت بهم میریزه.
وقتیم غیر فعال باشه خطای زیر رو توی تمامی صفحات مدیریت سایت نمایش میده و متنون توی همه ی مرورگرهایی که بهم ریخته نشون میداد درست میشه:
File missing: /home/.../public_html/components/com_jfbconnect/libraries/factory.php
-
-
افزونه رو نصب کنید
پس از نصب حذف نمایید
به phpmyadmin برید و کلیه جداول ساخته شده مرتبط با نام افزونه رو هم drop و حذف نمایید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه رو نصب کنید
پس از نصب حذف نمایید
به phpmyadmin برید و کلیه جداول ساخته شده مرتبط با نام افزونه رو هم drop و حذف نمایید
درود nokian95
مراحلی که فرمودید رو انجام دادم اما باز مشکل حل نشد. همه ی رکوردهای مربوط به این افزونه رو هم پاک کردم. مشکل حل نشد. دیتابیس هم از نوع utf8_general_ci هست.
-
-
این مسیر رو چک کنید ببینید این فایل وجود داره؟ :
components/com_jfbconnect/libraries/factory.php
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
این مسیر رو چک کنید ببینید این فایل وجود داره؟ :
components/com_jfbconnect/libraries/factory.php
بله. توی مسیر مورد نظر وجود داره. کدهای داخل فایل هم دستکاری یا پاک بشه فونت سایت بهم میریزه. اولش فکر میکردم از دیتابیسه. اما با جستجوی همه افزونه های نصب شده روی سایت متوجه شدم که مشکل از این پلاگینه. همه راهی رو پیش رفتم. اما درست نشد. راه دیگه ای در نظر دارید.؟
-
-
فایل زیپ این افزونه رو تو سیستمت اکسترکت کن و فقط فایل factory.php رو بریز تو هاستت تو مسیر بالا. احتمالا هنگام نصب این فایل به خوبی نصب نشده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)