سلام
من میخوام که:
یکی از فیلدهای تکراری ایمیل و کلمه عبور رو حذف کنم
و دوم اینکه چطوری فیلد تلفن رو به بخش اصلی یوزر پروفایل اضافه کنم؟
من قبلا فیلد تلفن رو با فعال سازی یکی از پلاگین های جوملا فعال کردم. ولی میخوام که همه رو یکجا داشته باشم
![]()

سلام
من میخوام که:
یکی از فیلدهای تکراری ایمیل و کلمه عبور رو حذف کنم
و دوم اینکه چطوری فیلد تلفن رو به بخش اصلی یوزر پروفایل اضافه کنم؟
من قبلا فیلد تلفن رو با فعال سازی یکی از پلاگین های جوملا فعال کردم. ولی میخوام که همه رو یکجا داشته باشم
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باید به مسیر component user بروید و فیل ها رو حذف و یا نحوه قرار گیری رو جابجا کنید
باید php بلد باشید
برای اضافه کردن فیلد تلفن، برید به پلاگین User Profile. اونجا آپشن های زیادی برای اضافه کردن به فیلد ثبت نام و بعد از اون نمایش در پنل کاریری جوملا هستش. البته این یه پلاگین غیر فعاله و برای به کار انداختنش باید فعالش کنید ولی Default هستش و روی خود جوملا نصبه.
در مورد حذف کردن فیلدهایی که گفتید باید بگم همونطور که RezaDesign گرامی فرمودند، نیاز به آشنایی با هسته جوملا، اچ تی ام ال و پی اچ پی دارید. به هر صورت برای یافتن راه حل، این مطلب رو مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخاطر داشته باشید همونطور که در لینک بالا توضیح داده شده، باید تغییرات رو در قالب override انجام بدید وگرنه با اولین آپدیت جوملا، تمام رشته ها پنبه خواهد شد!
علاقه مندی ها (Bookmarks)