سلام دوستان.
من دو تا سایت دارم و یک سری مطالبم تکراری هست برای اینکه گوگل سایت دوم را به عنوان کپی کار نشناسه چطور باید مطالب را لینک بدم. باید ادرس وب سایت اول را به عنوان مرجع بیاورم یا چطور باید عمل کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید.

سلام دوستان.
من دو تا سایت دارم و یک سری مطالبم تکراری هست برای اینکه گوگل سایت دوم را به عنوان کپی کار نشناسه چطور باید مطالب را لینک بدم. باید ادرس وب سایت اول را به عنوان مرجع بیاورم یا چطور باید عمل کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
گوگل مطالب تکراری سایت های جداگانه رو امتیاز بندی نمی کنه، بلکه مطالب تکراری یک سایت رو مورد امتیاز منفی قرار می ده
لینک دادن به مطلب دیگر خیلی سادست و فقط کافیه از طریق ادیتور متن مورد نظر رو بگیرید و بر روی علامت درج لینک کلیک کنید.
دوست عزیز arsham 0151 یعنی اینکه اگر من یک مطلبی را از سایت اولم در سایت دوم خود بیاورم به عنوان کپی لحاظ نمی شه در سئو سایت دومم و امتیاز منفی تلقی نمی شه؟
و در مورد لینک دادن فرقی نمی کنه روی کدام کلمه از مطلب اورده شده به سایت اصلی لینک بدم؟
نه- فقط مطالب یک سایت نباید دارای مطالب مشابه یا تکراری باشه، اینکه شما از یه سایت دیگه بگیری هیچ تاثیر منفی تو امتیاز بندی گوگل نداره، (همه سایت ها همینکارو می کنن)نوشته اصلی توسط abbas56 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط abbas56 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه ولی بهتره کلمه مرتبط باشه
تازه شما اگه مطالب سایت اولی رو تو سایت دوم در آخر لینک منبع هم بدی و ارجاع بدی، برای سایت اول بهتر هم هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)