-
نحوه اضافه کردن کد google analytics در وب سایت جوملا -مبتدی هستم
سلام دوستان . من کدی که از Google Analytics گرفتم را چطوری و در کدام یک از فایل های موجود در پوشه قالب باید کپی کنم.
مبتدی هستم خیلی هم از کد نویسی سر در نمی آورم . مثل اینکه یکی از فایل های html را باید باز کنم و در بین دو تگ head > < / head > قرار دهم لطفا راهنمایی کنید کدام فایل؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-31-2014 11:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
abbas56
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان . من کدی که از Google Analytics گرفتم را چطوری و در کدام یک از فایل های موجود در پوشه قالب باید کپی کنم.
مبتدی هستم خیلی هم از کد نویسی سر در نمی آورم . مثل اینکه یکی از فایل های html را باید باز کنم و در بین دو تگ head > < / head > قرار دهم لطفا راهنمایی کنید کدام فایل؟
سلام دوست عزیز می توانید مستقیما در قالبتان وارد کنید و یا در یک موقعیت ماژول قرار دهید ولی راستی چطوری تونستید این کد را دریافت کنید چون من هردفعه که میرم به من میگوید مستاسفانه کشور شما نمی تواند از این امکانات استفاده کند ممنون می شوم راهنماییم کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
amirraza
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز می توانید مستقیما در قالبتان وارد کنید و یا در یک موقعیت ماژول قرار دهید ولی راستی چطوری تونستید این کد را دریافت کنید چون من هردفعه که میرم به من میگوید مستاسفانه کشور شما نمی تواند از این امکانات استفاده کند ممنون می شوم راهنماییم کنید
این کد رو باید در فایل index.php جاگذاری کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
amirraza
سلام.
با vpn می شه دوست گرامی
-
-
دروود
در پناه ایزد
-
2 کاربر زیر از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
شما باید این فایل رو در index.php اضافه کنید در قسمت head سایت
اما در کنار این کد گوگل یه فایل دانلودی هم قرار داده که در تب بعدیش هست، چرا اون رو دانلود نمی کنید؟ خیلی راحت تره
اون رو دانلود کنید در روت سایت قرار بدید و Verify می شه
موفق باشید
رضا علی مرادی
-
کاربر مقابل از ict3epanasonic1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام من که قبلا کد رو گرفتم چه طوری می تونم این فایل دانلودی رو به دست بیارم
-
-
سلام
بنده پيشنهاد ميكنم از پلاگين زير به راحتي براي اين منظور استفاده كنيد:
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)