-
مشکل عدم نمایش مطالب در سایت
با سلام من جوملا 2.5 خود را دو زبانه کردم، مطالب را در حالت منتشر شده در بخش مدیریت ایجاد میکنم ولی چیزی در سایت نمایش داده نمیشه!! سایتو خالی نشون میده
لطفا کمک کنید یه هفته هست درگیر جوملا هستم قبل وردپرس داشتم یه ساله با وردپرس کار میکردم ولی تصمیم گرفتم سایتم رو دو زبانه کنم
تازه وارده هستم از آموزش ها هم سایت رو دوزبانه کردم ولی بعدش نتونستم کاری بکنم!!!
اینم آدر سابت: www.ronahiyadil.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2014 07:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز برای نمایش مطالب در سایت باید از ماژول ها و کامپوننت ها با توجه به نیازتون استفاده کنید و اونا رو در موقعیت دلخواه نمایش بدین. تنها مطالب ویژه بدون ماژول و کامپوننت در صفحه اول سایت نمایش داده میشن
-
-
سلام از جواب شما ممنون هستم درست شد!
ولی مشکل دیگری هم دارم من سایتم رو دوزبانه ( فارسی و کُردی لاتینی)کردم! ولی چون کُردی لاتینی در سیستم جوملا موجود نبود به پیشنهاد یکی از دوستان پوشه language داخل طبان ترکیه (tr-TR) را بصورت کانل به زبان کُردی لاتینی ترجمه کردم! و طبق آموزش ها سایت رو دوزبانه کردم ولی زبان کُردی لاتینی توی سایت نمایش داده نشد فقط پرچم زبان فارسی نمایش داده شد!
وقتی گزینه وضعیت چند زبانه را در بالای سایت میزنم این خطا را میده: صفحه پیش فرض منتسب شده به ku-KU - زبان منتشر نشده -
تورو خدا کمکم کنید چند جا در خواست کمک کردم ولی خبری نشد اگه مایل باشید توی پیام خصوصی مشخصاتم رو بفرستم خودتون نگاش کنید!
آدر س سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
ronahiya
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام از جواب شما ممنون هستم درست شد!
ولی مشکل دیگری هم دارم من سایتم رو دوزبانه ( فارسی و کُردی لاتینی)کردم! ولی چون کُردی لاتینی در سیستم جوملا موجود نبود به پیشنهاد یکی از دوستان پوشه language داخل طبان ترکیه (tr-TR) را بصورت کانل به زبان کُردی لاتینی ترجمه کردم! و طبق آموزش ها سایت رو دوزبانه کردم ولی زبان کُردی لاتینی توی سایت نمایش داده نشد فقط پرچم زبان فارسی نمایش داده شد!
وقتی گزینه وضعیت چند زبانه را در بالای سایت میزنم این خطا را میده: صفحه پیش فرض منتسب شده به ku-KU - زبان منتشر نشده -
تورو خدا کمکم کنید چند جا در خواست کمک کردم ولی خبری نشد اگه مایل باشید توی پیام خصوصی مشخصاتم رو بفرستم خودتون نگاش کنید!
آدر س سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من الان چک کردم دو زبانه بودن سایت فعاله و مطالب واسه هر زبان منتشر میشه
توجه داشته باشید که واسه منوها هم باید برای هر دو زبان جداگانه منو ایجاد بشه و منتشر شه
-
-
سلام دوست عزیز
شما باید کاتگوری تعریف کنی
معمولا خود جوملا category article داره
بعد از ساخت کاتگوری باید article تعریف کنی و اون رو به کاتگوری هات اختصاص بدی
به دلیل اینکه بسیاری از ماژول ها و کامپوننت ها با خود مطالب جوملا مشکل دارن ، اکثرا از k2 استفاده می کنن برای ورود اطلاعات
وقتی اطلاعاتت رو وارد کردی تازه میتونی از طریق منو یا ماژول های مختلف اونها رو در سایتت نمایش بدی
مرسی ادمین
-
-

نوشته اصلی توسط
setarehh
دوست عزیز من الان چک کردم دو زبانه بودن سایت فعاله و مطالب واسه هر زبان منتشر میشه
توجه داشته باشید که واسه منوها هم باید برای هر دو زبان جداگانه منو ایجاد بشه و منتشر شه
من هرچقدر تلاش کردم نتونستم بغیر از منوی { صفحه اصلی} منوی دیگری را ایجاد کنم! دراین زمینه راهنمایی کنید! مطالبی که برای هردو زبان بصورت جداگانه منتشر شده ویژه هستن! اگه بخام مطالبی بدون ویژه بنویسم توی سایت نشون نمیده!
یکیش هم برای اون مطالب ویژه گزینه نظردادن فعال نیست چجوری میشه اونو فعال کرد!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)