-
مشکل فایل پیوست
با سلام بنده از آخرین نسخه جوملا 2.5 استفاده می کنم و آخرین نسخه k2 را نصب دارم و آنرا فارسی کرده و بدون مشکل تاریخ و ... کار می کنم. مشکل این است که وقتی که یک فایل پیوست مثلا یک فایل pdf را ضمیمه یک مطلب می کنم فایل پیوست نشان داده نمی شود. مثلا یک مجموعه دارم به نام اخبار ورزشی سایت. یک مطلب ارسال کرده ام به نام فوتبال ایران و آسیا و یک pdf ضمیمه دارد. وقتی که مطلب فوتبال ایران و آسیا را می بینم و به ادامه مطلب می روم سایت پیوستی را مشاهده نمی کنم. ولی وقتی مجموعه اخبار ورزشی سایت را می بینم و زیرمجموعه ها و مطالب آنرا نشان می دهد در زیر این مطلب فوتبال ایران و آسیا فایل پیوست شده وجود دارد. این یک مشکل است که هر کاربر سایت برای دانلود فایل پیوست یک مطلب، به جای دیدن ادامه مطلب باید مجموعه را ببیند که بتواند فایل پیوست را دانلود کند. تمام تنظیمات نمایش فایل پیوست را در تنظیمات k2 و در تنظیمات مجموعه و هر جایی که فکر کنید فعال کردم ولی نمایش نمی دهد. در اینترنت هم جستجو کردم کسانی این مشکل را نوشته بودند ولی جوابی ندیدم. ممنون می شوم راهنمایی فرمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2014 05:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
m2006_m
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام تنظیمات نمایش فایل پیوست را در تنظیمات k2 و در تنظیمات مجموعه و هر جایی که فکر کنید فعال کردم ولی نمایش نمی دهد.
منظور شما از فعال کردن چیست؟ باید نشان دادن فایل پیوست در مجموعه رو غیر فعال کنید و در درون آیتم رو فعال کنید
-
-
به تنظیمات افزونه بروید و مسیر پوشه ها رو تغییر بدید
-
-
با سلام
ضمن تشکر از پاسخ
نمایش پیوست در مجموعه را پنهان و در مطلب را روشن نمودم و این بار دیگر در مجموعه و مطلب نمایش نمی دهد. مجبور شدم دوباره در مجموعه را روشن کنم که حدقل بتوان فایلهای پیوست را در مجموعه دید. نمی دانم چطور می شود این مشکل را حل کرد که فایل پیوست را در مجموعه نشان می دهد ولی در مطلب نشان نمی دهد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)