-
منو برای جوملا
سلام
میخوام به جای منوی بیریخت خود جوملا از یه ترکیب دیگه استفاده کنم. به نظرتون از چی باید استفاده کرد؟ منو رو هم میخوام افقی باشه در ضمن از قالب خودم استفاده میکنم، از قالب خود جوملا استفاده نمیکنم
من از Maximenu CK رو امتحان کردم ولی هر کاری کردم تو صفحاتم نتونستم ازش استفاده کنم
این SWmenuFree هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم همچنین ورژن جدیدتر رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود و با موفقیت نصب کردم که در هر دو نصب میشد ولی وقتی توی کامپونت میرم پیغام زیر رو هم همراه کامپوننت میاره
کد:
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.html.php on line 11
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 138
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 141
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 148
Warning: Creating default object from empty value in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 192
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176
Strict Standards: Non-static method HTML_swmenufree::MenuConfig() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 945
ویرایش توسط mersad : 06-06-2014 در ساعت 08:36 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2014 08:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نسخه های سازگار با جوملای خودتون رو نصب کنید
در لوکال هاست مشکله بشه راهنمایی کرد
از افزونه های دیگ استفاده کنید
پیشنهاد برتر : به دنبال قالبی باشید که سی اس اس منوهاش به چشمتون خوب بیاد تنها کار شما تغییر سی اس اس و افکت منو هاست .. این بهترین راهه
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه های سازگار با جوملای خودتون رو نصب کنید
در لوکال هاست مشکله بشه راهنمایی کرد
از افزونه های دیگ استفاده کنید
پیشنهاد برتر : به دنبال قالبی باشید که سی اس اس منوهاش به چشمتون خوب بیاد تنها کار شما تغییر سی اس اس و افکت منو هاست .. این بهترین راهه
دو تا ورژنی که نصب کردم com_swmenufree7.4_j2.5 و com_swmenufree8.3 که هر دوش تا اونجایی که من میدونم با جوملا 2.5 سازگار هستش
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)