-
در طراحی قالب چند موقعیت برای ماژول ها کافیه ؟
با سلام به همه دوستان و اساتید
راستش من css و html رو بقدر کافی و در حد نیاز خودم بلدم و شروع کردم به طراحی قالب فقط یک سوال برام پیش اومده خیلی سرچ کردم ولی حداقل من ندیدم
اما سوال من:
چند موقعیت برای نمایش ماژول های سایت کافیه منظورم نمام ماژول های سمت راست یا چپ هستش( یا حتی اگر فردا افزونه ای چیزی هم نصب کردیم )
آیا من باید یه دونه موقیعت واسه ساید بار سمت راست و یکی موقعیت هم برای ساید سمت چپ در نظر بگیرم و ماژول رو بر حسب چپ یا راست بودن درون اونها جا بدم یا نه واسه هر ماژول یه موقیعت تعریف کنم؟ ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-06-2014 07:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نه لازم نیست! شما فقط یه موقعیت بساز مثلا راست و ماژول ها یا منو ها رو تو اون موقعیت قرار بده، که بر اساس ترتیب خودشون از بالا تا پایین سمت راست رو پر می کنند. دیگر موقعیت ها هم به همین شکله، پیشنهاد میشه چند تا قالب دانلود کنی و از اونها الهام بگیری،
تعداد موقعیت های قالب هم بستگی به سلیقه و نیاز داره ولی استانداردش به این صورته :
1. hedear
2. top menu
3. slide (showcase)
4.content
5. rightSide
6.leftSide
7.footer
میتونی موقعیت های دیگه رو هم اضافه کنید مثل social icon یا قسمت فوتر رو به سه موقعیت تقسیم کنید
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر از پاسختون داشتم الان با دریم وور و یه دونه قالب جوملا ور میرفتم مطلبی رو که شما گفتین درست و لی یه مشکلی ایجاد میکنه انوهم فکر کنین دوتا ماژول رو تو قسمت راست قرار میدیم ولی ساید بار سمت راست ازش دوتا ایجاد نمیشه بلکه گشترش پیدا میکنه یعنی مثل کانتنت نیست که برای هر خبر یه دونه ازش میسازه؟اگه بخواهم خودشون جدا بشن باید چکار کنم چون کدنویسی برای همشون خیلی وقت گیر میشه
ممنون
راستی content که جز موقیعت ها نیست هست؟
ویرایش توسط esafb52 : 06-06-2014 در ساعت 08:56 PM
-
-
پیشنهاد من : از قالب های اماده الگو برداری کنید حتی اگر شده کد ها رو هم کپی کنید بعد تغییرات رو اعمال کنید .. این کار به روند اشنایی شما با قالب نویسی محیط جوملا کمک شایانی میکنه
موقعیت content باید در قالب باشه ولی نمی تونید ماژولی رو در اون موقعیت قرار بدید بلکه در صورتی که نمایش مطلب از منو خانه رو تنظیم کنید و بخواهید مطالب به صورت پیشفرض نمایش داده بوشند در این مکان قرار میگیرند
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر از همه دوستان بابت پاسخ گویی به سوالات
بله دقیقا من هم دارم همین روش رو دنبال میکنم ولی الان دو تا سوال برام پیش اومده
الف - ما یه موقیعت برای کانتنت در نظر میگیریم اما تو پوزیشن ها براش نه و جز پوزیشن ها حساب نمیشه درست؟
ب - ما وقتی یه دونه ماژو ل تو یه موقیعتی میذاریم مثلا سایدبار سمت راست دو تا مشکل ایجاد میشه یعنی اون ساید بار با اومدن یه ماژول کنارش فقط گسترش پیدا میکنه و مثل قسمت کانتنت ازش به تعداد محتوا یا تعداد ماژول ها ساخته نمیشه و مشکل دوم اینه که اون ماژول که اونجا قرار میگیره خودش استایل خاص خودش رو داره و معلون هم نیست که دقیقا کاربر نهایی اون رو کجا تو سایتش قرار میده پس باید برای همشون کد نویسی و اساتیل دهی انجام بدم؟اگر نه پسچه جوری باید کنترل و استایل دهی بشن
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
esafb52
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و تشکر از همه دوستان بابت پاسخ گویی به سوالات
بله دقیقا من هم دارم همین روش رو دنبال میکنم ولی الان دو تا سوال برام پیش اومده
الف - ما یه موقیعت برای کانتنت در نظر میگیریم اما تو پوزیشن ها براش نه و جز پوزیشن ها حساب نمیشه درست؟
ب - ما وقتی یه دونه ماژو ل تو یه موقیعتی میذاریم مثلا سایدبار سمت راست دو تا مشکل ایجاد میشه یعنی اون ساید بار با اومدن یه ماژول کنارش فقط گسترش پیدا میکنه و مثل قسمت کانتنت ازش به تعداد محتوا یا تعداد ماژول ها ساخته نمیشه و مشکل دوم اینه که اون ماژول که اونجا قرار میگیره خودش استایل خاص خودش رو داره و معلون هم نیست که دقیقا کاربر نهایی اون رو کجا تو سایتش قرار میده پس باید برای همشون کد نویسی و اساتیل دهی انجام بدم؟اگر نه پسچه جوری باید کنترل و استایل دهی بشن
ممنون
الان مشکل اینجاست که من گفتم از چندتا قالب آماده الهام بگیرید، جناب نوکیان گفتند و شما هم گفتی الان دارم همین روش رو دنبال می کنم، ولی باز سوال خودتونو می پرسید!
الف: ببینید اون قالب آماده این موقعیت رو آورده تو پوزیشن ها یا نه
ب: همون طور که قبلا گفتم شما فقط نیاز به یک موقعیت در دو سمت داری (از قالب آماده استفاده کن) اگر باز هم با خطا مواجه شدی کدهایی که مینویسی رو بیار تا ببینیم
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان مشکل اینجاست که من گفتم از چندتا قالب آماده الهام بگیرید، جناب نوکیان گفتند و شما هم گفتی الان دارم همین روش رو دنبال می کنم، ولی باز سوال خودتونو می پرسید!

الف: ببینید اون قالب آماده این موقعیت رو آورده تو پوزیشن ها یا نه
ب: همون طور که قبلا گفتم شما فقط نیاز به یک موقعیت در دو سمت داری (از قالب آماده استفاده کن) اگر باز هم با خطا مواجه شدی کدهایی که مینویسی رو بیار تا ببینیم
با سلام و تشکر از پاسخ تون بله درست می فرمایید ولی قبول کنید نگاه کردن به قالب خیلی برای افراد مبتدی کمک کننده نیست دلیل اش هم عدم رعایت اسم گذاری صحیح هست شما اکثر قالب ها رو باز کنین موقعیت هاش رو مناسب اسم گذاری نکردن یک نمونه
<position>banner</position>
<position>debug</position>
<position>position-0</position>
<position>position-1</position>
<position>position-2</position>
<position>position-3</position>
<position>position-4</position>
<position>position-5</position>
<position>position-6</position>
<position>position-7</position>
<position>position-8</position>
<position>position-9</position>
<position>position-10</position>
<position>position-11</position>
<position>position-12</position>
<position>position-13</position>
<position>position-14</position>
<position>footer</position>
حالا به غیر از فوتر و دوتای اولی بقیه قابل فهم نیستند خودم که بیشتر دقت کردم متوجه شدم همین طور هست که می فرمایین آخه فکر میکردم به ازای هر ماژول مثلا برای ساید بار ها یکی میسازه مثل کانتنت ولی همون طور که بالا هم اشاره کردم حالا ما باید به تموم اونها هم استایل دهی کنم؟
-
-
من تمام 57 صفحه قسمت قالب جوملا 2.5 رو گشتم و در صفحه 56 جواب خودم رو پیدا کردم میذارم شاید بدرد یکی دیگه خورد

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
جوملا چنين خاصيتي داره. براي اين كار بايد يك پوشه به نام html توي قالبتون ايجاد كنيد. توي اين پوشه بيد استايل هاي خودتون رو براي هر ماژول يا كامپوننت رو بذاريد.
فرضاً براي كاامپوننت مطالب يك پوشه ي ديگه ي اوي html ايجاد مي كنيد به نام com_content و يا براي ماژول ورود(كه پيش فرض جوملاست) يك پوشه مي سازيد به نام mod_login و ...
محتويات اين فايل ها هم همون محتويات پوشه ي view يا tmpl در ماژول يا كامپوننت هستش( براي ماژولها عموماً tmpl هستش و كامپوننت view). شما اين محتويات رو كپي مي كنيد توي پوشه هاي مخصوص خودشون(مثلاً براي ماژول ورود بايد محتويات modules\mod_login\tmpl رو در داخل پوشه ي قالبتون يعني templates/yourtemplate/html/mod_login كپي كنيد.)
حالا بايد استايلي رو كه ميخواييد و اين كه چه چيزي نمايش داده بشه و چه چيزي نمايش داده نشه رو براي اين قالب تعيين كنيد.
مثلاً براي همين ماژول وردو مي تونيد بگيد كه تيك مرا به خاطر داشته باش خذف بشه. يا اينكه در قالبش براي اين گزينه استايل خاصي در نظر بگيريد و در داخل تگ span قرار بديد تا خاص نمايش داده بشه.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)