سلام
من سایت ساختم و از جوملا 2.5 استفاده میکنم
ولی متاسفانه سایتم نه بازدید داره و نه در موتور جستجوی گوگل ثبت شده
چیکار کنم؟

سلام
من سایت ساختم و از جوملا 2.5 استفاده میکنم
ولی متاسفانه سایتم نه بازدید داره و نه در موتور جستجوی گوگل ثبت شده
چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوستان چون سوالم مربوط بود توی همین تاپیک پرسیدم
من تازه یه سایت راه اندازی کردم به آدرس pinion.ir و اون رو توی webmaster گوگل ثبت کردم.
چند تا مشکل دارم مثلا مهندسی مکانیک و مکانیک جزء keyword ها و متا های سایت من و همچنین در هنوان سایت هست. ولی این کلمات رو که جستجو می کنم تا صفحه آخر خبری از سایت من نیست. فقط وقتی عنوان سایت رو سرچ می کنم پیداش می کنه. در ضمن سایت مپ رو با xpmap درست کردم گوگل هم شناختش ولی آدرسش pinion.ir/sitemap.xml نیست. آیا مشکلی ایجاد می کنه؟
مورد دیگه توی سایت webpagerank که دوستان معرفی کردن چک کردم و اونجا عنوان سایتمو حروف در هم نشون می ده و همین طور متا ها رو.
ممنون بابت وقتتون[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب silence لازم نیست پست شما مرتبط باشه، لازمه که حق سوال کننده محفوظ بمونه، سوال شما هیچ کمکی به سوال کننده نمیکنه و هیچ ربطی هم به مشکل ایجاد کننده تاپیک نداره، لطفا دفعه بعد دقت کنید برای مشکل خودتون یه موضوع جدید باز کنید. مرسی
اما سوال جناب ابولفضل: پس از بهینه سازی آدرس های جوملا و رعایت کلمات کلیدی و توضیحات متا، مقاله های زیر رو بخونید و اجرا کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طریق این سایت می تونید بعضی از مشکلات سایتتون رو بررسی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)