فولدر ها باید موقع نصب 777 باشند !!
مدیریت مامبو > سیستم > اطلاعات سیستم و مامبو > تب سیستم > مشاهده موارد مورد نیاز از تنظیمات PHP سرور > Safe Mode

فولدر ها باید موقع نصب 777 باشند !!
مدیریت مامبو > سیستم > اطلاعات سیستم و مامبو > تب سیستم > مشاهده موارد مورد نیاز از تنظیمات PHP سرور > Safe Mode
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
safe mode را چک کردم off است
نظرت چیه کامپوننت را حذف دوباره نصب کنم
جالبه علی رغم اینکه من ماژول تبلیغات قبلی را از حالت انتشار در آوردم و این یکی را منتشر کردم دارد عکس های تبلیغات قبلی را نشان میدهد.
فکر میکنم این دو ماژول قاطی کردند
جدا چرا وقتی در منو های کامپوننت آیتم هایش آمده ولی وقتی کلیلک میکنیم می رود صفحه اصلی؟!
مشکل ما که حل نشده؟!
ماژولی که مثل این تبلیغات SMF در انجمن ها هست که قابلیت تنظیم شدن زمان و ... را دارد چی نیست !؟
دوست عزیز انقدر سوالات تو در تو پرسیدید که همه چیز قاطی شده!!
لطفا شرح دقیق مشکلتون رو + لینک سایت و/یا عکسی بفرستید که دقیق تر متوجه منظور شما و نوع خطا بشیم.
اصل مشکل:
من معمولا موقع نصب ماژول ها با مشکل مواجه می شوم- که پیغام نصب موفقیت آمیز میدهد ولی در سایت فایلها نیستند و مجبورم اونها را دستی آپلود کنم
و اما در مورد کامپوننت تبلغات پیشرفته
ماژول نصب شد و با آپلود دستی فایلها الان کار میکند
اما کامپوننت در منو کامپوننت ها هست ولی وقتی روی زیر منو های تبلیغات پیشرفته کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد و صفحه اصلی (مدیریت) باز میشود.
قبلا در ماژول تبلیغات معمولی تبلیغی را تعریف کردم. الان ماژول تبلغات را از حالت انتشار در آوردم. و در ماژول تبلغات پیشرفته تنظیمات را 1 قرار دادم
داره عکسی را که در تبلیغات معمولی تعریف کردم در سایت نشان میدهد . با توجه به اینکه من کامپوننت مربوطه را نمی توانم ببینم نمیدانم این ماژول داره از آدرس تبلیغات معمولی آگهی ها را میخواند یا این دو ماژول با هم قاط زدند.
به هر حال اگر بتوانم کاری کنم کامپوننت مربوطه کار کند مشکلم حل می شود
جواب؟
شما مثل اینکه کلا عادت داری !!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من توی فهرست برای اینکه این مطلب از صفحه اول خارج می شود ولی هنوز مشکلم رفع نشده و برای اینکه دوستان فکر نکنند مشکل حل شده
و کمکم کنند یک کلمه جواب می نویسم که این مطلب بیاد بالا و دوستان کمکم کنند .
و گرنه قصد بی ادبی ندارم
به هر حال نمی دانم اگر شما دوستان در این انجمن نبودید من چه باید میکردم
به هر حال منتظر یاری شما همانند گذشته هستم
آخرین مشکل:
من بلاخره ماژول و کامپوننت تبلیغات پیشرفته را نصب کردم.
سپس کامپوننت تبلیغات را (معمولی) را حذف کردم
و تنظیمات مربوط به کامپوننت تبلیغات پیشرفته را پر کردم
ماژول مربوطه را هم در موقعیت banner منتشر کردم
ولی هنوز داره تبلیغات قبلی ( معمولی ) را نشان میدهد
!- نیازی به حذف نبود!
لینک رو بدید لطفا و ضمن اینکه در کجا منتشر کردید؟ آیا ماژول قبلی رو در حالت عدم انتشار گذاشتید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)