سلام
من جوملا 2.5 نصب کردم . هر قالبی که نصب می کنم و بعد سایت را مشاهده می کنم هیچی ماژولی را مشاهده نمی کنم . ( منو، جستجو، ورود ...) فقط نمای شامل بنر و بدنه است . حتی منوی جدید ایجاد می کنم اما چیزی ممشکل از چیست؟ خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید

سلام
من جوملا 2.5 نصب کردم . هر قالبی که نصب می کنم و بعد سایت را مشاهده می کنم هیچی ماژولی را مشاهده نمی کنم . ( منو، جستجو، ورود ...) فقط نمای شامل بنر و بدنه است . حتی منوی جدید ایجاد می کنم اما چیزی ممشکل از چیست؟ خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ماژول رو همه منو های تنظیم شده؟ (در تمامی صفحات)
ماژول منتشر شده؟
آیا ماژول در موقعیت متناسب با قالب قرار داده شده؟
منم همین مشکل را دارم ولی ماژول روی همه منوها تنظیم شده یعنی چی چی ؟نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
وقتی تو مدیریت ماژول یه ماژولی ایجاد می کنید باید یه صفحه بهش بدین یعنی انتصاب ( تخصیص منو ) صفحه ای که ماژول توش نمایش داده می شه
مثال شما یه ماژول اسلایدر دارید فقط می خوایی تو صفحه اول باشه
اگه جومولا 2.5 پایین تخصیص منو انتخاب می کنی تنها در صفحه انتخاب شده و صفحه اصلی یا خانه رو انتخاب می کنی ، بعد نمایش داده می شه
بهترین گزینه برای شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
سپاسگذارم ممنونم که وقت گذاشتی
علاقه مندی ها (Bookmarks)