-
بروزرسانی خودکار
سلام
درحالی که نسخه 2.5.20 منتشر شده است اما سایت من 2.5.18 است و خطای بروزرسانی جوملا را نیز نمیدهد.
اما جالبتر پیام بروزرسانی بسته زبان به 2.5.19 بود که انجام دادم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور مشکل را حل کنم تا همیشه بروزرسانی های جدید را اعلام کند.
یا علی مدد...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2014 10:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام. مدیریت افزونه ها » در بخش ارتقا یا بروز رسانی ابتدا گزینه کش رو بزنید cache و سپس جستجو کنید، اگر فایل جوملا 2.5.20 یافت شد، ارتقا دهید.
-
-
سلام
مسئله همینه که اصلا چیزی پیدا نمیکند.
یا علی مدد...
-
-
اینو امتحان کن برادر:
کامپوننت ها »» ارتقای جوملا »» انتخابها »» در بخش ارتقای سرور یکبار گزینه پشتیبانی طولانی مدت و اگه جواب نداد یکبار کوتاه مدت رو انتخاب کنید، بعد مسیر قبلی رو برید ببینید چیزی پیدا می کنه
موفق باشید
-
-
سلام
دوست عزیز برای اینکه اتوماتیک جوملات به روز باشه ، نیاز اولیه شما اینه که فایل های فالبت رو محلی سازی کنی، مثلا اگر از افزونه ای استفاده کردی که کار خاصی روش انجام دادی باید اون فایل هاش رو از فولدر های مربوطه مثلا فولدر ماژول برداری و به فالبت در جای مخصوص خودش ببری اگر ماژول هست در فولدر ماژول فالب، اینطوری اگر به روز رسانی هم کنی تاثیری در کارت نمی زاره ، وگرنه برای به روزرسانی جوملات که اصلا مشکلی پیش نخواهد امد، من خودم به روز رسانی رو دستی انجام می دم، به این صورت که فایل های جوملای جدید رو می گیرم و در پانل سایتم و در روت سایت اپلود می کنم، وقتی جایگزین می شه خیلی راحت جوملات به روز می شه، اما به شرطی که این اصلی که گفتم رعایت کنی
موفق باشی
مرسی ادمین
-
کاربر مقابل از ict3epanasonic1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
با این روش تغییر قالب پیشفرض میشه برای بعضی از سایتها اپدیت گرفت اما در همه کار نمیکنه.
نکته جالبی بود ممنونم.
دوستان دیگر آیا روش بهتری وجود داره که نیاز به اینگونه کارها نباشد؟
سپاس از همه
-
-
دروود
جوملا اخرین ورژن رو دانلود کنید و در روت بار گذاری کنید
از جالت فشرده خارج کنید
پوشه installtion رو حذف کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)