-
مشکل با ماژول Global News
سلام
عکس زیر رو نگاه کنید نمیدونم چرا این شکلی می افته ؟ اون قسمت خاکستری که میبینید div ای هست که براش در نظر گرفتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تنظیماتش هم به صورت زیر هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-10-2014 07:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
میخوام در کل اون دایو (فضای خاکستری که در عکس هست) قرار بگیره.
-
-
سلام
واضح تر سوالتون رو بیان کنید + لینک مربوط به صفحه رو هم قرار بدید
موفق باشید
-
-
ببینید من یک دایو با مشخصات CSS زیر دارم میخوام طول و عرض ماژول به اندازه کل این دایو باشه یعنی کلش رو پوشش بده اینو اگه در عکس اول نگاه کنید در گوشه سمت چپ دایو قرار گرفته (اون محیط خاکستری کل دایو هستش)
کد:
#mystyle{
height:300px;
width:32%;
float:right;
border-radius:5px;
background-color:#999;
margin-right:10px;
margin-top:5px;
}
-
-
در واقع باید ارتفاع ماژول تغییر کنه و بشه به اندازه کل دایو (اون محیط خاکستری کل دایو هستش)
در لینک زیر در انتهای صفحه از این ماژول استفاده کردم
ویرایش توسط mehran63 : 05-16-2014 در ساعت 07:06 AM
-
-
سلام عزيز دل
اول از همه توو قسمت تنظيمات تعداد ستون رو 1 بزار
براي ارتفاع هم در قسمت "ارتفاع جعبه نمايش گروه خبري" 300px بزار اگه ارتفاع کم شد يا بيش از حد شد مقدار عدد رو تغيير بده
در اولين قسمت تنظيمات " نوع نمايش" رو روي استايل دوم يعني اخبار ويژه بزار و در قسمت آخر تنظيمات اندازه عکس هارو 50 در 60 بزاري قشنگترم ميشه
ياعلي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)