سلام برادر مرصاد من طبق همین آموزش هم پیش رفتم ولی منوها نشون داده نشدن که! مجبور شدم در قسمت موقعیت منو بجای همان آیتم منو /صفحه اصلی زبان موردنظر ( که برای هر بخش زبان که جداگانه ایجاد کرده بودم) رو انتخاب کردم بعد منوها نشان داده شدند!!

سلام برادر مرصاد من طبق همین آموزش هم پیش رفتم ولی منوها نشون داده نشدن که! مجبور شدم در قسمت موقعیت منو بجای همان آیتم منو /صفحه اصلی زبان موردنظر ( که برای هر بخش زبان که جداگانه ایجاد کرده بودم) رو انتخاب کردم بعد منوها نشان داده شدند!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خواهش می کنم، ما خودمون نیاز به آموزش داریم، کوچیکتر از این حرفاییمنوشته اصلی توسط emp.pmp [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این مورد فکر کنم سوئ تفاهم شده، منظور شما از 2 پوشه ایجاد کردن چیه؟ یعنی 2 تا جوملا بریزی تو 2 تا پوشه به نام های en و fa ؟؟
دوست عزیز وقت طلاست! من یه بار برای شما این کارو انجام دادم ولی شما گرفتی پاکش کردی! پیشنهاد می کنم از وقت خودتون مایه بزارید و سعی کنید با آزمون و خطا مشکلتون رو رفع کنید، با این حال من از طریق یاهو می تونم کمکتون کنم که یه وقت نگید این آرشامه چقدر کلاس میزاره و ....نوشته اصلی توسط ronahiya [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داداش مشکل من همین صفحه اول هست هرچقدر روش کار میکنم مطالب منوهای دیگری در صفحه اول نشون داده نمیشود!نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داداش از طریق یاهو متوجه نشدم چجوری کمک میکنی! ببخشید کمی راهنمایی کنید
من چیز زیادی نمیخام که داداش بابا همین یکی رو میخام!
منظورم این بود که شما پیش برید و سعی کنید مشکل رو حل کنید (طبق آموزش ها) اگه به مشکلی برخوردید که با جستجو هم نتونستید بفهمید و در این انجمن هم مطرح کردید و نتیجه نگرفتید، من با آی دی یاهو معمولا آن هستم، ج میدم،
شما جوملاتو ارتقا دادی؟
ببخشی آی دی شما چیه من پیدا نکردم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)