-
نمايش ماژول در صفحه خاص(مهم)
با سلام مي خواستم ماژولي رو در يكي از موقعيت هاي قالب (right) در يك صفحه خاص قرار بدم ....اين كار از طريق اختصاص منو امكان پذبر نيست (نمايش همه -نمايش به غير از انتخاب شده ها -.........)
مي خواستم ببينم پلاگيني براي اين كار نيست(يعني لينك بهمش بديم و نوع ماژول و موقعيت بهش بديم و تمام )
شر ح مشكل :مثال (سه تا سطح داريم كه يكيش منو هستش و بقيه به اين شكل ( آگهي ها >>>كامپيوتر(كامپوننت آگهي )>>نرم افزار) مي خواهيم ماژول در انتخاب سطح 3 يعني c نمايش داده بشه ...كاربر بياد از طريق منو a وارد كامپوننت بشه سطح b و بعد c) چون سطح c يك منو نيست و مقدارشو از سطح b مي گيره نمي شه ماژول رو فقط در اين سطح نمايش داد ...(يه راه داره كه بيايم ماژول رو انتخابشو بزاريم تمام صفحات كه اينطوري در سطح b بازم نمايش داده مي شه كه جالب نيست ...)
مثلان مي خوايهيم ماژول آخرين آگهي هاي نرم افزار را وقتي كاربر روي كامپيوتر>>نرم افزار كليك كرد نمايش بدهيم (توجه :نرم افزار منو نيست و نمي شه ماژول رو بهش اختصاص يراي نمايش داد )
اميدوارم خوب توضيح داده باشم ....
دوباره توضيح مي دم فكر كنيد با يك كامپوننت اگهي ساز مثل دجي كلاسفيد يا ادس منيجر توي منوي اصلي يك منو مي سازيد بنام تبليغات اين مي شه سطح اول بعد بيايم كليك كنيم روي منوي تبليغات وارد بخش تبليغات مي شيم كه مثلان تبليغات كامپيوتر در بخش دوم قرار داره ....اين مي شه سطح دوم تا اينجا هر ماژولي داشته باشيم مي تونيم اختصاص بديم به اين سطح ومنو و قابل نمايشه ...ولي اما روي يك آگهي اگر كليك كنيم وارد آگهي مورد نظر مي شه و سطح سوم كه منو نيست ... و مشكله من هم همينه ماژول رو مي خوام در اين سطح نمايش بده....تنها راهي كه به ذهنم مي رسه كه نمايش ماژول روي همه باشه ولي روي همه سطوح نمايش مي ده ولي من مي خوام فقط در سطح سوم نمايش بده ...
راحتتر بگم وقتي مي خوام آگهي باز شد آخرين آگهي هاي بازديد همون گروه رو نمايش بدم ولي تا اين مشكل باشه نمي شه اجراش كرد بازم اگر توضيح خواستيد انجام مي دم اميدوارم به نتيجه برسم ......
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-12-2014 10:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
farid65
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلان مي خوايهيم ماژول آخرين آگهي هاي نرم افزار را وقتي كاربر روي كامپيوتر>>نرم افزار كليك كرد نمايش بدهيم (توجه :نرم افزار منو نيست و نمي شه ماژول رو بهش اختصاص يراي نمايش داد )
اميدوارم خوب توضيح داده باشم ....
چرا اینقدر می پیچونید فرید جان
هنگ کردم....
خب چرا برای صفحه نرم افزار یک منو نمی سازی؟
این کامپیوتر » نرم افزار که گفتی مگه منو نیست؟
-
-
ممنون از پاسخ و راهنمايي شما....ولي براي اون قسمت نمي شه منو ساخت...چون وقتي منو مي سازي (فكر كن براي مثال همين كامپونت ها مي شه بخش رو بهش اختصاص بديد نه زير بخشو /.....)(تازه اگر كامپوننت بهت اين امكانات رو بده كه به يك سطح پايينتر بشه لينك داد اون موقع آگر 100 نوع ابجكت داشته باشي بايد 100 تا منو تعريف كني كه منطقي و شدني نيست...)خودمم موندم كه چرا جوملا براي اين كار راه حلي در نظر نگرفته ؟....
-
-
من که نفهمیدم چی شد؟! منظورتون از بخش و زیر بخش چیه؟
منظورتون از سطح و یک سطح پایینتر چیه؟ میشه با ذکر مثال توضیح بدی؟؟ (2نمره)
-
-
ممنون از پيگيري توضيج مي دم
منظور از سطح و زير سطح (مثال) =منو اصلي و زير منو=(اينجا 2 لول يا سطح يا بخش داريم )حالا اگر خود زير منو يك منو ديگه داشته باشه مي شه 3 سطح يا لول .......
بخش و زير بخشم همينطوري .....فكر كنيد كاربر اول مي ياد اين مسير رو براي مشاهده آگهي نرم افزار طي مي كنه منو اصلي>>>{تبليغات(سطح 1) >>>كامپيوتر(سطح 2)>>>نرم افزار(سطح 3)}
مشكل اينه كه در مديريت مي توني براي بخش كامپيوتر منو تعريف كني و ماژول رو به اون صفحه اختصاص بدي ولي براي سطح 3 چون منو نمي شه تعريف كرد نمي شه بطور اختصاصي ماژول بهش براي مشاهده اختصاص داد...
(بازم مي گم مي شه نمايش ماژول رو روي مشاهده همه صفحات گذاشت ولي من مي خوام ماژول فقط در لول يا سطح 3 نمايش داده بشه .....)
ديگه بهتر از اين نمي تونم توضيح بدم ....اگر حرفه اي باشيد يا تجربه كار با جوملا داشته باشيد تا الان بايد متوجه شده باشيد من چي مي گم.....
اين موضوع يك مشكل اساسي تو جوملا هستش كه نميشه به صفحه اي كه منو بهش اختصاص داده نشده و مقدارش يا آدرس صفحه خودشو از مقدار صفحه قبلش مي گيره يا بهش ريدايركت مي شه ،،،ماژول منحصر به فرد اختصاص داد البته براي يك مورد لينك يا صفحه راه حل داره ولي تعداد لينك زياد راه حل وجود نداره انگار .....
اقا اينم دمو كه ديگه توضيحام كامل باشه ..
من توي اين صفحه در موقعيت راست مي خوام بطور مثال يك ماژول( جديد ترين آگهي هاي نرم افرا)ر بزارم كه فقط در اين صفحه بياد
(مسير طي شده تا اين صفحه
منوي اصلي >>آگهي مشاغل >>كامپيوتر و اينترنت >>>طاها سيستم) من مي خوام ماژول فقط در طاها سيستم نمايش داده بشه نه صفحات قبل)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط farid65 : 06-13-2014 در ساعت 10:10 PM
-
-
دروود
دوست عزیز منویی که میسازید عمومی هست
ولی مطالب یا ماژول ها رو میتونید هم صفحه انتشار رو انتخاب کنید هم سطح دسترسی ها رو
شما چند سطح دسترسی a , b , c سازید و ماژول ها و یا مطالب مورد نظر خودتون رو بنا به خواست خودتون برای گروه های ساخته شده نمایش بدید
مطلب زیر رو مطالعه کنید کمکتون میکنه
در پناه ایزد
-
-
مممنون از راهنماييتون و لي مورد من ربطي به سطح دسترسي نداره ..اون مواردي كه شما گفتيد بنده حفظ بوده و جزموارد ابتدايي جوملاست.....اصلان ماژول بهش توي اون قسمت منو اختصاص داده نمي شه كه بياييم كارهاي ديگه انجام بديد ....سوال بنده رو خوب متوجه نشديد بهر حال ممنونم ....
-
-

نوشته اصلی توسط
farid65
مممنون از راهنماييتون و لي مورد من ربطي به سطح دسترسي نداره ..اون مواردي كه شما گفتيد بنده حفظ بوده و جزموارد ابتدايي جوملاست.....اصلان ماژول بهش توي اون قسمت منو اختصاص داده نمي شه كه بياييم كارهاي ديگه انجام بديد ....سوال بنده رو خوب متوجه نشديد بهر حال ممنونم ....
دوست عزیز این مورد در جوملا امکان پذیر نیست ( اینکه یه ماژول رو در زیر مجموعه بخش های مختلف نشون بدی) چون من هم قبلا به این مورد برخورده بودم، تنها برای منوها و زیر منوی منوها حالا تعدادشونم مهم نیست امکان پذیره، حالا میخواد زیر منو دهم باشه، کافیه اون ماژول رو ایجاد کنی و منتشر کنی البته حواستون باشه حالت انتشار در هیچ صفحه ای باشه و بعد یه مطلب ایجاد میکنید و ماژول رو داخلش قرار میدین و اون منو یا زیر منو رو به این مطلب خاص اختصاص میدین که فقط دیگه تو اون صفحه دیده میشه و در صفحات دیگه نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)