-
مشکل در نمایش فونت
با سلام ، من توی سایتم از فونت Mj_Diala استفاده کردم البته به درخواست و اصرار خود مشتری ،،، مشکل اینجاست که موقع باز شدن سایت فونت ها خیلی بزرگتر از حد معمول نمایش داده میشن و تا زمان بارگذاری کامل سایت به همین شکل می مونن !!! حتی تو بعضی از سیستمها به همون سایز بزرگ می مونن...راهی هست که بشه این مشکل رو رفع کرد حتی اگه بشه سرعت بارگذاری و فراخوانی فونت بیشتر بشه ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-13-2014 02:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
سلام
من از تکنیک فونت فیس استفاده کردم و کد های لازم رو اول فایل template.css اضافه کردم همچنین فایل های فونت ها رو توی هاستم آپلود کردم
حالا می خواستم ببینم چجوری میتونم از یه فونت برای نوشتن یه مطلبم استفاده کنم.توی لیست فونت هایی که در ویرایش متن هست هیچ فونتی اضافه نشده
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
دوست عزیز من این مطلب رو قبلا هم خوندم
مشکل من با اونجاست که میگه "سپس برای استفاده از فونت دلخواه در جای مناسب کد زیر را قرار دهید:" یعنی اون کد رو باید کجا قرار بدیم؟
-
-
خوب دوست عزیز اینکه کجا قرار بدید رو باید به هوش و ذکاوت خودتون مراجعه نمایید
عناوین ماژول / عناوین مطالب / عناوین صفحات اینها تگ هایی هستند که می تونید کد ها رو اعمال کنید
module item title
catitem title
article title
همچین مواردی رو نیاز دارید که در سی اس اس پیدا کنید و نام فونت رو وارد نمایید
یا اینکه در سی اس اس اصلی قالب گزینه font-family / font-size رو جستجو کنید و تغییرات رو اعمال کنید
در بیشتر موارد باید به فولدر html تعبیه شده رد قالب هم مراجعه کنید و ماژول ها رو اونجا تغییر بدید تا فونت ها و تغییرات اعمال بشوند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)