سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: نمایش منوهای زبان دوم در سایت دو زبانه

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نمایش منوهای زبان دوم در سایت دو زبانه

سلام دوستان
    جوملای من جوملا فارسی 2.5.9 هستش

من ی سایتی رو دو زبانه کردم به این صورت که منوهای همانند با یک صفحه اصلی برای هرکدوم که پیشفرض باشه و زبان این منوها هم زبان مورد نظرم باشه
    و ی منوی برای تمام زبانها ساخته ام.
    در بخش پلاگینها، پلاگینهای سیستم انتخاب زبان رو فعال کردم و سیستم - کد زبان رو هم فعال کردم و در ماژولها هم ماژول انتخاب زبان رو در سایت قراردادم.
    مجموعه های فارسی و انگلیسی برای سایتم درست کردم و مطالبی رو به زبانهای مختلف قراردادم.

منوهای هر زبان رو هم در استایل قالب انتساب دادم.

وقتی وارد سایت میشم، و پرچم انتخاب زبان رو میزنم برای منوهای زبانهای فارسی و انگلیسی، منو ها نمایش داده نمیشه و فقط صفحه های اصلی از هر منو زبان مورد نظر دیده میشه!!!!!!!!!!

چه طوری منوهای همه زبانها رو میتونم ببینم؟؟؟؟

متشکرم اگه شما دوستان سریعا جوابمو بدید خیلی فوری لازم دارم..... خواهش میکنم...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

ابتدا جوملا خودتون رو به 2.5.20 ارتقا بدید !!!

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

در پناه ایزد

این فایلی که فرمودید رو خوندم و از روی همین فایل عمل کردم اما منوهایم دیده نمیشه اینم آدرس سایتم:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
    با سلام
    تقریبا میتونم کمک شما کنم البته خودم هم سایت دو زبانه با همکاری دوستان ایجاد کردم ولی تا حدودی مشکل در صفحه اولش دارم
    میدونم شما طبق آموزش ها پیش رفتیم من طبق اموزش ها پیش رفتم ولی منوها نشون داده نشد! کمی دستکاری کردم منوهای هر دو زبان سایت جداگانه نشون داده شد!
    شما برید توی قسمت آیتم های منو منوی مورد نظر را انتخاب کنید و بعد گزینه ویرایش رو بزنید، وارد تنظیمات همون آیتم منو میشین که در سمت راست گزینه موقعیت منو را باید روی صفحه اصلی زبان مورد نظر قرار بدید! تمام آیتم منوها را همینطوری ویرایش کنید تو سایت نمایش داده میشه!
    نکته: من توی همون قسمت تمام آیتم منوهای زبان فارسی رو بر روی صفحه اصلی زبان فارسی قرار دادم! و تمام آیتم منوهای زبان لاتینی رو بر روی صفحه اصلی زبان لاتینی قرار دادم! به همین سادگی ...
    اگه درست شد چندتا مطلب توش بذار شاید بتونید کمک من هم بکنید توی صفحه اول مشکل دارم تاپیک هم گذاشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دروود

ابتدا جوملا خودتون رو به 2.5.20 ارتقا بدید !!!

در پناه ایزد

این فایلی که فرمودید رو خوندم و از روی همین فایل عمل کردم اما منوهایم دیده نمیشه اینم آدرس سایتم:

نقل قول نوشته اصلی توسط ronahiya [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلام
    تقریبا میتونم کمک شما کنم البته خودم هم سایت دو زبانه با همکاری دوستان ایجاد کردم ولی تا حدودی مشکل در صفحه اولش دارم
    میدونم شما طبق آموزش ها پیش رفتیم من طبق اموزش ها پیش رفتم ولی منوها نشون داده نشد! کمی دستکاری کردم منوهای هر دو زبان سایت جداگانه نشون داده شد!
    شما برید توی قسمت آیتم های منو منوی مورد نظر را انتخاب کنید و بعد گزینه ویرایش رو بزنید، وارد تنظیمات همون آیتم منو میشین که در سمت راست گزینه موقعیت منو را باید روی صفحه اصلی زبان مورد نظر قرار بدید! تمام آیتم منوها را همینطوری ویرایش کنید تو سایت نمایش داده میشه!
    نکته: من توی همون قسمت تمام آیتم منوهای زبان فارسی رو بر روی صفحه اصلی زبان فارسی قرار دادم! و تمام آیتم منوهای زبان لاتینی رو بر روی صفحه اصلی زبان لاتینی قرار دادم! به همین سادگی ...
    اگه درست شد چندتا مطلب توش بذار شاید بتونید کمک من هم بکنید توی صفحه اول مشکل دارم تاپیک هم گذاشتم
    طبق همین روشی که گفتم پیش برین موفق میشین

8. کاربر مقابل از ronahiya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

روهانیای عزیز از شما ممنونم اما برای من این گزینه موقعیت منو شامل صفحه اصلی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمیدونم چه کنم؟؟؟؟؟؟
    جوملای شما هم 2.5.9 فارسی بوده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Perina [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    روهانیای عزیز از شما ممنونم اما برای من این گزینه موقعیت منو شامل صفحه اصلی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمیدونم چه کنم؟؟؟؟؟؟
    جوملای شما هم 2.5.9 فارسی بوده؟
    آره جوملای من 2.5.9 هست اگه ماله شما این نباشه به همین 2.5.9 ارتقا بدید!
    صفحه اصلی همونی که با در بخش مدیریت منو ها با پرچم نشون داده میشه! من اسمشو صفحه اصلی گذاشتم نمیدونم شما اسمشو چی گذاشتین ولی همونی هست که جلوش تصویر پرچم نشون داده میشه باید در گزینه موقعیت تمام منو ها اونو انتخاب کنی
    البته برای موقعیت منوی هر زبان جداگانه میباشد
    موفق باشی

تشکر شده 156 بار در 145 ارسال
    جناب مرصاد فرمودند، شما در درجه اول باید سریعا به جوملا 2.5.20 ارتقا بدید! سپس طبق آموزش ها پیش برید، حتما موفق میشید!

فرض کنید یه مریض داریم ضربان قلبش متوقف شده و پاش هم شکسته، دکتر اول میره پاشو خوب می کنه یا قلبشو؟؟؟

ببخشید اشتباهی نوشتم جوملای من 2.5.20 هست به این جوملا انتقال بدهید و اون مراحلی که گفتم انجام بدهید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)