-
معرفی پلاگین ارسال پیامک جوملا
با سلام خدمت دوستای عزیز
توی این پست پلاگین ارسال پیامک جوملا (AdminSMS) رو خدمتون معرفی می کنم
قابلیت های این پلاگین:
1- با فعال شدن این پلاگین موقع ثبت نام کاربر فیلد شماره موبایل به مجموعه فیلدهای دریافتی اضافه میشه وشما از این طریق می تونید شماره موبایل کاربرهای رو دریافت کنید
2- تو این پلاگین می تونید انتخاب کنید که پس از ثبت نام برای کاربر یه SMS با متن دلخواه ارسال بشه
3- این امکان هست که پس ار ثبت نام کاربر، شناسه ،نام و نام کاربری از طریق پیامک برای مدیر ارسال بشه
مزیت های این پلاگین
پلاگین ارسال پیامک جوملا بصورت رایگان و متن باز ارائه میشه و دیگه نگرانی های امنیتی مثل back door رو برای مدیران وب سایت نداره
این پلاگین توسط تیم فنی انتخاب اس ام اس و برای کار با سامانه پیامک انتخاب(entekhabsms.com) طراحی شده که یکی از مزیت های این سامانه ارائه پنل اس ام اس به همراه شماره اختصاصی 14 رقمی رایگان (با پیش شماره 3000) هست و شما فقط هزینه پیامک رو پرداخت میکنید
لینک دانلود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط farajian86 : 06-14-2014 در ساعت 08:35 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از farajian86 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-14-2014 08:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بسیار عالی
امتحان نکردم هنوز، یعنی این ریسکو به خودم ندادم، کاش دموش رو هم میزاشتین، حالا کارشناسان باید بیان و در مورد این افزونه و کارآییش نظر بدن، به نظر من ایده خوبیه هم برای فروش پیامک و هم برای مدیران سایت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)