-
مشکل در صفحه اول سایت دوزبانه! لطفا راهنمایی کنید
با سلام من سایتم دوزبانه هست ولی در صفحه اولش مشکلی دارم! طبق آموزش های جوملا سایت رو دوزبانه کردم! و دوتا منوی صفحه اصلی برای هرکدام جداگانه ایجاد کردم ولی موقع ایجاد منو قسمت چپ: گزینه انتخاب های موردنیاز / انتخاب مطلب را یه مطلب ویژه انتخاب کردم! موقعی که در سایت بر روی صفحه اصلی کلیک میکنم به همون مطلب ویژه هدایت میشم!!
خواسته من این هست که وقتی برروی صفحه اصلی کلیک کنم در صفحه اول سایت مطالب منوهای دیگر را هم نشون بده نه اینکه فقط اون مطلب ویژه رو نشون بده!!
اینم آدرس سایتمه لطفا خودتون نگاه کنید تا منظورمو متوجه بشوید؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2014 03:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید شدیدا به کمک نیاز دارم بیست روزه سایت راه اندازی نشده یکی کمکم کنه
-
-

نوشته اصلی توسط
ronahiya
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید شدیدا به کمک نیاز دارم بیست روزه سایت راه اندازی نشده یکی کمکم کنه
جناب روناهیا شما خیلی بی معرفتی
من اومدم سایتت رو 2 زبونه کردم برات کلی مرتب کردم بعد اومدی تو انجمن پیغام دادی، " دوستان من با آموزش هایی که خودنم موفق شدم سایتو دو زبونه کنم ولی مشکلی دارم....."
شما موفق شدی دیگه!؟؟؟!!
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب روناهیا شما خیلی بی معرفتی
من اومدم سایتت رو 2 زبونه کردم برات کلی مرتب کردم بعد اومدی تو انجمن پیغام دادی، " دوستان من با آموزش هایی که خودنم موفق شدم سایتو دو زبونه کنم ولی مشکلی دارم....."
شما موفق شدی دیگه!؟؟؟!!

سلام دوست عزیز آقا آرشام شما کمک زیادی بهم کردین این یکی رو انکار نمیکنم ولی شما که درست کردین صفحه اصلی سایت با پسوندen نشون داده میشد منم جوملا رو حذف کردم و از دوباره نصب کردم منظورم همین بود ولی به هرحال توی انجمن شما بیشترین کمک را به بنده کردید از شما یه دنیا ممنونم ولی هنوز مشکلم حل نشده که بابا بیست روزه درگیرش هستم چند وقته تو انجمن پیام میدم ولی مشکل صفحه اول حل نشده که بابا لااقل اینو کمک کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
ronahiya
سلام دوست عزیز آقا آرشام شما کمک زیادی بهم کردین این یکی رو انکار نمیکنم ولی شما که درست کردین صفحه اصلی سایت با پسوندen نشون داده میشد منم جوملا رو حذف کردم و از دوباره نصب کردم منظورم همین بود ولی به هرحال توی انجمن شما بیشترین کمک را به بنده کردید از شما یه دنیا ممنونم ولی هنوز مشکلم حل نشده که بابا بیست روزه درگیرش هستم چند وقته تو انجمن پیام میدم ولی مشکل صفحه اول حل نشده که بابا لااقل اینو کمک کنید
من نمیخوام منت بزارم دوست عزیز روناهیا جان، انتظار تشکر هم ندارم، ولی از شما انتظار دارم که کمی مطالعه کنی و سعی کنی خودت رو به چالش بکشی تا یاد بگیری، اینطوری لذتش بیشتره،
-
-

نوشته اصلی توسط
emp.pmp
اگر من باشم برای هر زبان 1 فلدر باز میکنم
مثال fa یا en
اگر می خواستی برای کسی بهونه بیاری بگو برای بهینه سازی بهتره
امید وارم بدردت خورده باشه

این پیشنهاد شما مثل این میمونه که شما دندونت درد می کنه و میخوای برای رهایی از درد دندون، گردنت رو قطع می کنی
-
-

نوشته اصلی توسط
emp.pmp
lol
چرا اینتوری حالا؟
مگه فرقی میکنه ؟
میشه بگید کجاش مشگل داره ؟
خب چه کاریه عزیز؟ با اون کاری که گفتی برای گذاشتن یه مطلب هر دفعه باید لوگین کنی تو یه جوملا، کاربرانی که تو جوملا fa ثبت نام می کنند رو چطور می خوای به en انتقال بدی؟ منو ها چی،
حالا اگه بخوای مثال بهتر بزنم می تونم بگم لقمه رو برعکس خوردن است
-
-
نه اگه طبق آموزش ها پیش بری، یه ماژول می سازی و زبونش رو فارسی می کنی، سپس از همون ماژول کپی میگیری یا یکی دیگه ازش میسازی و اینبار زبونش رو en میزاری، همینطور مطالب و مجموعه و غیره...
-
-

نوشته اصلی توسط
emp.pmp
شما تجربتون بیشتره
دارم سوال میپرسم که چیزای جدیدی یاد بگیرم
اگر ما 2 تا پوشه داشته باشیم به نام های fa va en
و تما مطلب های انگلیسی و فارسی تفکیک میشن
و 2 تا db که قسمت ثبته نام آنها 1 کی باشه بهتر نیست؟
خواهش می کنم، ما خودمون نیاز به آموزش داریم، کوچیکتر از این حرفاییم
در این مورد فکر کنم سوئ تفاهم شده، منظور شما از 2 پوشه ایجاد کردن چیه؟ یعنی 2 تا جوملا بریزی تو 2 تا پوشه به نام های en و fa ؟؟
-
-
آقای آرشام من هرچی مطالعه کردم نتونستم اون صفحه اول رو حل کنم ولی با راهنمایی شما تقریبا درست کردن منوها و ارسال مطلب هارو یاد گرفتم ولی الان تنها مشکل من صفحه اول هست! من میخام توی صفحه اول مطالب منوهای دیگر نشون داده بشه نه اینکه مطلب ویژه نشون داده بشه!! نمیدونم شاید مشکل در همون منوی صفحه اصلی هست یا نه توی تنظیمات اون منوی اصلی قسمت چپ کدوم گزینه رو انتخاب کنم تا مطالب منو های دیگه هم نشون داده بشه! من یه بار مجموع مطالب رو انتخاب کردم که تعداد نوشته ها را نشان داد! توی اینترنت ژشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم
اگه کسی سایتی رو دوزبانه کرده باشه میتونه کمکم کنه!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)