-
درخواست ماژول برای لینک یک مطلب برای دو منو
سلام.
دوستان من برای یک سایت کتاب می خواهم دوتا منو داشته باشم مثلا یک گروه منو بر اساس نوع کتاب ( مهندسی - کودک - رمان ) و دیگری براساس نام ناشران لینک بشه. چه ماژولی پیشنهاد می کنید ساده باشه.
ماژول کی2 ترجیحا نباشه. چون مثل اینکه با تاریخ مسی مشکل داره و یا اینکه اگه مطالب با کی 2 ایجاد بشه دیگه به سادگی نمی شه بر روی دیفاتل جوملا برگردوند. البته این ها رو تو پیام های دوستان خوندم.
ممنون که راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2014 06:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگه برای منو می خواهید دیگه نیازی به ماژول ندارید از منو خود جوملا استفاده کنید
اما اگر دسته هایی که نام بردید از زیر مجموعه های همدیگه هستند کمی کارتون مشکل میشه و با توجه به توضیحات شما من باز کی 2 رو پیشنهاد میدم
می تونید با استفاده از ماژول منو خود جوملا از تگ ها برای لینک دادن به ناشران / نوع کتاب ها استفاده کنید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه برای منو می خواهید دیگه نیازی به ماژول ندارید از منو خود جوملا استفاده کنید
اما اگر دسته هایی که نام بردید از زیر مجموعه های همدیگه هستند کمی کارتون مشکل میشه و با توجه به توضیحات شما من باز کی 2 رو پیشنهاد میدم
می تونید با استفاده از ماژول منو خود جوملا از تگ ها برای لینک دادن به ناشران / نوع کتاب ها استفاده کنید
سلام دوست عزیز. منظورتون را از جمله آخرتان نفهمیدم.
ببینید من یک مجموعه بلاگ ساختم و و کتابهایی که شاخه مهندسی هستند را در آن برایش مطلب نوشتم و بلاگی دیگر برای کودکان مثلا. و هر کدام به منو هم نام خودش لینک شده
اما کتاب هایی که در مجموعه مهندسی هست ممکن است از چند ناشر باشه و می خواهم منو جدید ایجاد کنم که از همان بلاگ های قبلی استفاده کنه و ولی نام کتابها را بر اساس ناشر بیاره
غیر از کی2 چیز دیگری نیست؟؟؟
-
-
می تونید با استفاده از ماژول منو خود جوملا از تگ ها برای لینک دادن به ناشران / نوع کتاب ها استفاده کنید[/quote]
منظورتان چیه؟ مبتدی هستم ببخشید
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از لطفتان این ماژول خوب بود اون چیزی که میخواستم را انجام می داد ولی از قالب تبعیت نمی کنه و اونو به هم می ریزه یعنی طرز نمایش مطالب در شاخه ای که ایجاد ی کنه با طرز نمایش در مجموعه بلگ هایی که با جوملا ساخته شده فرق می کنه
-
-
شما اگر از سیستم محتوای مطلب هسته پیش فرض جوملا استفاده میکنید
برای هر مطلب تگ های خاصی رو تعریف نمایید مصلا نام ناشر /
سپس منویی ایجاد کنید و اون رو بر روی دسته تگ قرار بدی و سپس تگ مورد نظر رو انتخاب نمایید
در این صورت منو پس از کلیک وارد صفحه ای تگ ناشر مربوطه می شود و تمام اثاری که از وی تگ شده را نمایش خواهد داد
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
سپس منویی ایجاد کنید و اون رو بر روی دسته تگ قرار بدی و سپس تگ مورد نظر رو انتخاب نمایید
در این صورت منو پس از کلیک وارد صفحه ای تگ ناشر مربوطه می شود و تمام اثاری که از وی تگ شده را نمایش خواهد داد
یعنی شما می فرمایید میشه برای یک مطلب دو تا تگ داد یک بار مثلا مهندسی بار دیگر نام ناشر سپس هر کدام از انها را به یک منو نسبت داد. درسته؟ چطوری؟
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
دوست عزیز منظورتان از "برای هر مطلب تگ های خاصی رو تعریف نمایید مصلا نام ناشر" اینکه برای هر مطلب که یک "مجموعه یا category" انتخاب می کنم یک تگ دیگر نیز معرفی کنم .چطوری؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)