-
راهنمایی در مورد جوملا 3
درود بر اساتید
دوستان من یکم تازه واردم اما بلدم با جوملا کار کنم اما از لحاظ امنیت و.. چیز زیادی از جوملا نمی دونم می خوام سایت جوملایی بزنم میشه راهنمایی کنید بهترین پلاگین ها وماژول ها وکامپونت هایی که برای جوملا برای اینکه راه بیفته لازمه را بگید ویکم در مورد امنیت راهنمایی کنید ممنون میشم یکم راه بیفتم بقیه اش در طی زمان یاد میگریم اصل کار اولش هست 
با سپاس از تمامی دوستان
ویرایش توسط jackson875 : 06-13-2014 در ساعت 03:10 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-13-2014 03:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با اجازه مدیران انجمن :
به انجمن جوملا فارسی خوش اومدید
پیشنهاد می کنم آموزش های جوملا رو بخونید و در ابتدا به صورت لوکال و بر روی سیستم خودتون جوملا رو نصب کنید و باهاش کار کنید. پلاگین و ماژول و در مجموع افزونه ها هم بستگی به نیاز سایت داره با این جال جوملا یه سری نیاز های پایه از قبیل کامپوننت تماس، ماژول آخرین اخبار یا حاضرین در سایت و غیره رو گذاشته. در صورت نیاز به افزونه های دیگه می تونید براحتی و با یک جستجوی ساده اونو دریافت کنید.
کارکنید و هر مشکلی هم که در حین کار باهاش برخوردید اینجا مطرح کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با اجازه مدیران انجمن :
به انجمن جوملا فارسی خوش اومدید
پیشنهاد می کنم آموزش های جوملا رو بخونید و در ابتدا به صورت لوکال و بر روی سیستم خودتون جوملا رو نصب کنید و باهاش کار کنید. پلاگین و ماژول و در مجموع افزونه ها هم بستگی به نیاز سایت داره با این جال جوملا یه سری نیاز های پایه از قبیل کامپوننت تماس، ماژول آخرین اخبار یا حاضرین در سایت و غیره رو گذاشته. در صورت نیاز به افزونه های دیگه می تونید براحتی و با یک جستجوی ساده اونو دریافت کنید.
کارکنید و هر مشکلی هم که در حین کار باهاش برخوردید اینجا مطرح کنید
موفق باشید
خیلی ممنون یک پیشنهاد
اینکه من یک هاست رایگان بگیرم وروی ان کار کنم بهتر نیست نسبت به لوکال هاست یا همان روی لوکال هاست کار کنم
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-

نوشته اصلی توسط
jackson875
خیلی ممنون یک پیشنهاد
اینکه من یک هاست رایگان بگیرم وروی ان کار کنم بهتر نیست نسبت به لوکال هاست یا همان روی لوکال هاست کار کنم
نه به هیچ عنوان توصیه نمیشه
هاست های رایگان مشکلاتی برات بوجود میارند که از سایت و سایت داری زده میشی
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
نه به هیچ عنوان توصیه نمیشه
هاست های رایگان مشکلاتی برات بوجود میارند که از سایت و سایت داری زده میشی

من به توصیه شما عمل کردم وجوملا را در WampServer64نصب کردم اما قالبی که روی خود جوملا هست به درد نمی خوره ؟میشه قالب بهم معرفی کنید؟ من قالب هایی مثل ستاره که شامل بسته نصبی بود گرفتم اما نتونستم در لوکال هاست نصب کنم چرا ؟همه کارش را انجام دادم اما وقتی ادامه را می زنم صبر می ده ومرحله بعد نمی ره اگر متوجه نشدید بگید فیلم بفرستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
بدرد می خوره شاید بدرد کار شما نخوره، برای این موارد بهتره قالب خودتون رو با نیاز هایی که دارین جستجو کنید یا نیاز هاتون رو بگید تا دوستان قالب بهتون معرفی کنند، منظور از نیاز ها اینه مثلا سایت خبری 4 ستونه
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
بدرد می خوره شاید بدرد کار شما نخوره، برای این موارد بهتره قالب خودتون رو با نیاز هایی که دارین جستجو کنید یا نیاز هاتون رو بگید تا دوستان قالب بهتون معرفی کنند، منظور از نیاز ها اینه مثلا سایت خبری 4 ستونه
داداش من یک قالب با بسته نصبی تهیه کردم اما موقوع نصب صبر می ده وجلو نمی ره چیکار کنم از قبل هم دیتابیس براش ساختم
-
-
این دو تایپیک رو پیگیری کنید :
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)