-
مشکلات سایت چند زبانه(حرفه ای ها وارد شن;) )
با سلام
من یه چند روزی هست که روی سایت چند زبانه دارم کار می کنم البته روی local که بعد export اش کنم روی Host ...
مشکلات سایت چند زبانه از اینجا شروع میشه که:
1-slidshow فقط در محیط زبان اصلی یعنی همون انگلیسی کار می کنه و برای فارسی نه...
اگر پلاگین خاصی برای سایت چند زبانه یا تغییراتی که در فایل index یا css داده باید شود کمکم کنید
2-وقتی سایت جوملا رو نصب می کنی در تظیماتش نام سایت رو که وارد می کنیم در صفحه ی اصلی بصورت لینک نمایش داده می شود که اگر لوگویی به اون اضافه کنیم لوگو روی اون می افته با تغییر توی css هم فرقی نکرد انگار که این دو به هم چسبیدن برای جدا کردن از هم باید چیکار کنیم چه دستوری رو توی index بدیم>>؟؟
این هم کد مربوط
<div id="logo">
<p><a href="<?php echo $this->baseurl ?>"><?php echo $logo; ?></a></p>
</div>
<p id="copyright">©<?php echo $sitename; ?> <?php echo date('Y');?></p>
لطفا کمکم کنید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2014 12:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
خیلی عنوان مناسبی انتخاب نکردید.
برای این مورد از قالبی که امکان rtl . ltr رو داره استفاده کنید.
باید تمامی مطالب، ماژول ها و ... برای هر زبان جداگانه تعریف بشه
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
خیلی عنوان مناسبی انتخاب نکردید.
برای این مورد از قالبی که امکان rtl . ltr رو داره استفاده کنید.
باید تمامی مطالب، ماژول ها و ... برای هر زبان جداگانه تعریف بشه
موفق باشید
ّببخشید به خاطر عنوان
اما میشه یه مقدار بیشتر در مورد rtl.ltr توضیح دهید؟؟؟ منظورتون rtl.css که نیست؟>
در ضمن تمامی مطالب و ... بطور جداگانه تعریف شدن فقط ماژول slideshow تکی هست یعنی باید این ماژول رو duplicate کنم؟؟
ممنون میشم کمکم کنید دیگه از سردرد دارم میمیرم
-
-

نوشته اصلی توسط
Hamed2008
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ّببخشید به خاطر عنوان
اما میشه یه مقدار بیشتر در مورد rtl.ltr توضیح دهید؟؟؟ منظورتون rtl.css که نیست؟>
در ضمن تمامی مطالب و ... بطور جداگانه تعریف شدن فقط ماژول slideshow تکی هست یعنی باید این ماژول رو duplicate کنم؟؟
ممنون میشم کمکم کنید دیگه از سردرد دارم میمیرم

منظور همان rtl.css هست
همانطور که جناب آقای حمیدی فرمودند باید برای هر مطلب، ماژول یک زبان جداگانه تعریف بشه و این یعنی شما باید اسلاید شو رو هم برای هر زبون تعریف کنید
-
-
خیلی ممنون همه ی مطالب حتی اسلاید شو رو هم برای هر زبان تعریف کردم
می مونه اینکه کدهای index.php برای rtl یا lltr
یعنی وقتی که زبان پیش فرض فارسی بود.temlate-rtl رو انتخاب کنه و وقتی که انگلیسی انتخاب شد temlpate.css انتخاب شه
برای اینکار چه کدی باید توی index.php بدم
خیلی ممنون میشم کمکم کنین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)