-
استفاده از کامپوننت فارسی k2 جوملا فارسی و باز هم عدم حل مشکل تاریخ
سلام
من از کامپوننت فارسی و اصلاح شده k2 همین سایت استفاده کردم. (نسخه 2.6.7 / قابل دانلود در منوی افزونه ها)
بدون مشکل نصب شد و هنگام ورود مطلب هم تاریخ را درست نشان می دهد. اما پس از ذخیره سازی، مطلب به حالت تعلیق درآمده و وقتی به حالت ویرایش می رویم، تاریخ را اشتباه نشان می دهد...
ابتدا بر روی جوملا نسخه 3.3.1 و سپس بر روی نسخه 3.2.4 نصب کردم. در هر دو مورد این مشکل وجود داشت...
از کامپوننت های فارسی شده دیگری هم استفاده کردم. فقط یک مورد این مشکل را نداشت. اما موارد دیگه ای بود که ترجیح می دهم از نسخه جوملا فارسی استفاده کنم. قطعا مطمئن تر است...
جستجو در انجمن هم بدون نتیجه بود...
سپاس از کمک دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-23-2014 03:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
تنظیمات زمان محلی خود را بر روی تهران ست کنید.
شاد باشید
-
-
ممنون از پاسختون
این کار را کردم اما فایده ای نداشت...
آیا قبل از نصب k2 باید تنظیم بشه؟ من بعد از نصب k2 تنظیم کردم!
-
-
دروود
مدیریت جوملا فارسی هست یا انگلیسی ؟
در پناه ایزد
-
-
تاریخ رو کاملا پاک کنید
در ضمن جناب مرصاد به خوب نکته ای اشاره کردند، مدیریت جوملای شما انگلیسی باشه حتما
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاریخ رو کاملا پاک کنید
در ضمن جناب مرصاد به خوب نکته ای اشاره کردند، مدیریت جوملای شما انگلیسی باشه حتما
مدیریت جوملا و k2 هر دو فارسی هست.... منظورتون چیه که تاریخ را کاملا پاک کنیم؟ .... من بسته جوملا فارسی را نصب می کنم. آیا باید بعد از نصب یا هنگام نصب، زبان را به انگلیسی تغییر بدم و بعد k2 را نصب کنم؟
ممنون اگر توضیح بیشتری بدهید...
-
-
مدیریت رو انگلیسی کنید و مطلب بزارید ببینید مشکل حل میشه یا نه
منظورم از پاک کردن تاریخ، تاریخ انتشار مطلب بود اعداد تاریخ رو خالی بزارید بعنی تاریخ انتخاب نکنید و سپس مطلب رو ذخیره کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)