سلام دوستانخواستم بدونم کسی اطلاعاتی در خصوص افزونه ای داره که بشه شبیه به این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ایجاد کرد؟

سلام دوستانخواستم بدونم کسی اطلاعاتی در خصوص افزونه ای داره که بشه شبیه به این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ایجاد کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون کدوم بخش هست ؟
افزونه اسلاید تب ساز و ...
سوالتون واضح نیست.
موفق باشید
ادرس سایت که گذاشتم، اون بخشی که نیاز دارم رو هم بصورت تصویر پیوست کردم.نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیزی شبیه به تب هست ولی متفاوت از تب سازهای موجود در جوملاست
فایل پیوست خرابه
این سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم قسمت مورد نیاز: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا از همون انجمن نمی پرسید؟ فایل پیوستی که شما در اون انجمن قرار دادید نیاز به ثبت نام داره برای دیدنش، منم ایمیلمو هرجایی اسپم نمی کنم، اگه جای دیگه پیوست کردید من در خدمتم
فایل پیوست
![]()
کسی اطلاعاتی نداره؟
دروود
برای این مورد هم میتونید از ماژول html به صورت دستی استفاده کنید .
هم از افزونه های زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
تشکر از شما
ولی تو اون افزونهها که چیزی پیدا نشد!
بصورت دستی هم نتونستم به نتیجهای برسم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)