-
راهنمای استفاده از پلاگین sigplus برای ایجاد گالری در محتوا
سلام، روزتون بخیر
من میخوام از این پلاگین در مطالبم به صورت
Image gallery with captions استفاده کنم طبق دمو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که وقتی روی عکس موس میره اسمش میاد، اما تنظیمات لیبل رو بلد نیستم
ممنون میشم راهنمایی کنید که داخل مطالب چه کدی و درج کنم که توضیحات هم بیاد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2014 11:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
!!!
کد:
This example uses the syntax {gallery}birds1{/gallery}. It has no corresponding labels.txt file.
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
!!!
کد:
This example uses the syntax {gallery}birds1{/gallery}. It has no corresponding labels.txt file.
در پناه ایزد
ممنون جناب مرصاد
اما کدی که شما گذاشتین واسه بدون توضیحات هست، من واسه ایتم دوم Image gallery with captions که روی عکس میریم و لیبلش میاد کدشو میخواستم
-
-
بله درسته
گد رو اشتباه قرار دادم
کد:
This example uses multilingual labeling, compare how the captions change when switching the site language. The image caption overlay that displays when the mouse hovers over the image can be turned on or off in the administration panel. The example uses the syntax {gallery}birds2{/gallery} and has two labels file, labels.hu-HU.txt for Hungarian and labels.txt for the default language (English in this case).
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
setarehh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام، روزتون بخیر
من میخوام از این پلاگین در مطالبم به صورت
Image gallery with captions استفاده کنم طبق دمو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که وقتی روی عکس موس میره اسمش میاد، اما تنظیمات لیبل رو بلد نیستم
ممنون میشم راهنمایی کنید که داخل مطالب چه کدی و درج کنم که توضیحات هم بیاد
سلام.
این پلاگین فارسی هم شده؟ و لینک دانلودش لطفاً.
در ضمن کدی که شما خواسته بودین و آقا مرصاد داده بودن توی همان لینکی که داده بودید وجود داره ولی منظور از دو تا لیبل باید ایجاد بشه چی هست و به چه شکل باید لیبل ها در فایل تکست نوشته بشه؟
چرا دوتا فایل تکست؟
-
-
من این پلاگین رو دانلود کردم و نصب کردم ولی عکس ها و در یک کادر زرد رنگ قرار می دهد ( یک باکس با پس زمینه زرد) .هر چی گشتم نتونستم غیر فعال کنم. می خواهم مانند دمو عکس ها بدون حاشیه باشند.
-
-

نوشته اصلی توسط
abbas56
من این پلاگین رو دانلود کردم و نصب کردم ولی عکس ها و در یک کادر زرد رنگ قرار می دهد ( یک باکس با پس زمینه زرد) .هر چی گشتم نتونستم غیر فعال کنم. می خواهم مانند دمو عکس ها بدون حاشیه باشند.
سلام
با شناسائي و ويرايش css هاي اين افزونه احتمالا" بتونيد از شر اون كادر زرد رنگي كه گفتيد راحت بشيد..
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)