-
روش استفاده از انجمن ساز کنیا
سلام به همه
من برنامه نویس asp هستم و تازه جوملا رو شروع کردم...یه قالب آماده رو دانلود کردم و روی سایتم قرار دادم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) انجمن ساز کنیا رو هم دانلود کردم ..ولی نمیدونم باید چیکار کنم چه طوری باهاش کار کنم
میشه از دوستان کسی راهنمایی کنه ؟؟؟ ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2014 11:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
مدیریت > منو ها > منو اصلی ( یا دلخواه خودتون ) > جدید > کامپوننت کیوننا رو انتخاب کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
nafise68
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به همه
من برنامه نویس asp هستم و تازه جوملا رو شروع کردم...یه قالب آماده رو دانلود کردم و روی سایتم قرار دادم (
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) انجمن ساز کنیا رو هم دانلود کردم ..ولی نمیدونم باید چیکار کنم چه طوری باهاش کار کنم
میشه از دوستان کسی راهنمایی کنه ؟؟؟ ممنون
توصیه می کنم آموزش های جوملا و کامپوننت مورد نظر رو خوب بخونید و اجرا کنید و اگر در اجرا کردنش مشکلی بوجود اومد اینجا مطرح کنید، چون آموزش اینا خودش دنیاییه واقعا ولی اگه مشکل خاصی داشتید مقلا در هنگام کار کردن با انجمن ساز اینجا اعلام کنید
-
-
مرسی arsham0151...حتما اگه مشکلی پیش اومد مزاحم میشم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)