سلام
من می خوام کلمه ی نرم افزار رو روی قالب JM software عوض کنم گشتم دنبال عکسش توی فایل های قالب چیزی نتونستم پیدا کنم.لطفا راهنمایی کنید

سلام
من می خوام کلمه ی نرم افزار رو روی قالب JM software عوض کنم گشتم دنبال عکسش توی فایل های قالب چیزی نتونستم پیدا کنم.لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورم از کلمه ی نرم افزار اونی هست که توی قالب روبروی سرچ هست لینک قالب هم در پایین گذاشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
templates/jm_software/images/styles/style1/logo.png
منم اين مشكلو دارم. ولی ديگه قالبو نصب كردم و كلی تنظيماتشو تغيير دادم. نميخوام از پوشه templates اين كارو بكنم چون دوباره بايد از اول كلشو نصب كنم. چطوری ميشه از مديريت قالب كد قسمت مربوط به لوگو رو تغيير داد؟
ما با تغییر کد کاری نداریم ، میخوایم عکس رو حذف را عوض کنیم .![]()
از مسیری که گفتید عوض کردم باز هم نشد
فرمت تصویر باید png باشد(نام تصویر و فرمتش logo.png ) . کش مرورگر رو پاک کنید و دوباره بازبینی کنید .نوشته اصلی توسط alirezaataie [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
از cpanel ميشه يعنی؟ چطوری ميشه از اينجا يه عكس ديگه رو به جای لوگو جايگزين كرد؟!
بله - عکس رو حذف کنید و عکس جدید آپلود کنید . با همان نام و فرمت
بعد از تغییرات به سایت برید و در صفحه اصلی ctrl+F5 رو بزنید .
ویرایش توسط hamidy : 07-03-2014 در ساعت 08:57 AM دلیل: تغییر سایز فونت
از اعماق وجودت گفتی اینو کلی هم حرص خوردینوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
نه خیر حرص نخوردم . برای تایید بیشتر بود عزیزنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از cpanel ميشه يعنی؟ چطوری ميشه از اينجا يه عكس ديگه رو به جای لوگو جايگزين كرد؟!
![]()
ویرایش توسط Arnia : 06-28-2014 در ساعت 04:22 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)