-
چند سوال آماتوری در مورد قالب
سلام
من یک سایت را با قالب آماده راه اندازی کردم و اطلاعات خیلی کمی در مورد جوملا دارم اگر لطف کنید به چند سوال پاسخ بدید ممنون میشم:
آدرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1- نوشته بالای سایت که بصورت شناور نمایش داده می شود را از کجا می توانم اصلاح یا حذف کنم؟
متن نوشته "شرکت جومی ارائه کننده خدمات جوملا اعم از : قالب فارسی جوملا ،افزونه فارسی جوملا و هاست ویژه جوملا."
2- ماژول آب و هوا نصب هست، چطور تنظیم و نمایش داده می شود؟ در صفحه اصلی فقط یک باکس دارد و توضیحات
3- متن وسط صفحه اصلی را از کجا تغییر بدهم؟
متن نوشته: "به قالب رایگان پلاس خوش آمدید.
شرکت جومی تصمیم دارد بعد از انتشار هر ۱۹ قالب تجاری، ۱ قالب رایگان و حرفه ای نیز به عنوان هدیه منتشر نمایند تا تمامی علاقه مندان بتواند از این محصول استفاده کنند."
بسیار از راهنمایی و توجه شما ممنون هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2014 04:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای حذف نوشته بالای سایت به هاست وارد شوید و در فایل bootstrap.css خط 499 این دستور را اضافه کنید : ;display:none
برای نمایش ماژول وارد تنظیمات آن ماژول شوید و موقعیت رو انتخاب (هرجای صفحه که می خواهید قرار دهید) از پایین صفحه تنظیمات مشخص کنید که در کدام صفحه باید قرار بگیرد
برای حذف "قالب رایگان " به فایل template-blue.css بروید و خط 3722 این دستور را اضافه کنید : ;display:none
-
کاربر مقابل از hdshad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تنظیمات ماژول این مطلب را مطالعه کنید
-
کاربر مقابل از hdshad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون از توجه تان
فایل bootstrap.css را در آدرس زیر پیدا کردم درسته؟
/public_html/joomla/templates/jm_plus/asset/bootstrap/css
من css بلد هستم خط 499 تگ P بود نمی شد display:none کنم
چه کلاسی باید display:none بشه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)