-
انتقال سایت از جوملا 2.5 به جوملا 3(خیلی مهم)
سلام دوستان گلم
خسته نباشید
یک سوالی دارم که خیلی مهم هست یعنی داره خیلی اذیتم میکنه
من از جوملا 2.5 وقتی میخوام مصتقیم برم روی جوملا سه بعد اکسترکت کردن ارور میده که بعد از رفع کردن هر ارور بازم ارور میاد
من الان که دیدم نمیشه یعنی ماه ها تلاش کردم ولی نشد.
میخوام کل سایت روی دامنه رو پاک کنم و جوملا 3 رو دستی نصب کنم
و اما چطور از کل مدیا ، مطالب k2 و... سایت بک آپ بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در جوملا 3 که روی همین سایت به صورت دستی نصب کردم بریزم تا سایتم عین روز اول با این تفاوت که روی جوملا 3هست
سپاس گذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2014 07:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید به phpmyadmin بروید
بر روی بانک اطلاعاتی خود کلیک نمایید
سپس از منوی بالا گزینه export رو بزنید
حال اگر از کی 2 استفاده می کنید کلیه جداول کی 2 رو انتخاب کنید و سپس export نمایید
-- دقت : هیچ کدام از تیک ها را دست کاری ننمایید ---
همین مراحل بالا را برای هر افزونه ای که دارید به صورت مجزا انجام دهید و سعی کنید نام اس کیو ال که در کامپیوتر ذخیره می نمایید را نماگذاری مرتب نمایید تا بعد با مشکلی برای وارد کردن نداشته باشید
--
در مورد فایل ها : این مرحله مشکل می باشد تنها راه شما که من می دانم دانلود اونها در کامپیوتر و اپلود دوباره است ( البته اگر حجم بالایی نداشته باشند )
راه دیگری مه امتحان نکرده ام این می باشد که فایل های مدیا کی 2 رو و پوشه های مرتبط را اصلا حذف نکنید
---
نصب :
جوملا 3 را نصب نمایید
دقت نمایید در هنگام نصب نام پیش فرض جدول بانک اطلاعاتی با نامی بانک اطلاعاتی قبلی همخوان باشد :
بانک اطلاعاتی قبل : _dddddddb
نام بانک اطلاعاتی جدید را نیز باید با همان پیش فرض perfix انتخاب نمایید
پس از نصب جوملا شما باید افزونه هایی که رد سایت قبلی را داشته اید نیز نصب نمایید
و دست اخر وارد phpmyadmin شده و با کلیک بر روی نام بانک اطلاعاتی جدید باید تمام جداول موجود با افزونه های نصب شده را با دقت حذف نمایید و سپس گزینه import را بزنید و تمام بک اپی که جدا جدا گرفته اید را یکی یکی وارد نمایید
-- نکته : جدا جدا گرفتم سرعت و دقت عمل را بالا می برد
-
-
خیلی به کمکت نیاز دارم
من انجام دادم اما وقتی میخوام تو دیتا بیس سایت جدید ریستور کنم هر دیتا بیس سک چیزی میگی
یکی میگه
#1062 - Duplicate entry 'announcement' for key 'alias'
یکی میگه
#1054 - Unknown column 'usertype' in 'field list'
....
مشکل از کجاست؟
نام جداول دیتابیس قبلی و جدید هم یکی هست اما اسم دیتابیس فرق داره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)