-
-
-
06-30-2014 09:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عنوان منظور منه اخبار پر بازدید !!! می خوام فونت عوض کنم با رنگ فونت با اندازه ، فکر کنم مربوط به خود هسته جومولا می شه نه ماژول ها . امکانش هست راهنمایی کنید ؟
-
-
افزونه فایرباگ در مرورگر فایرفاکس و inspect element در مرورگر کروم خیلی به کار شما میاد
کد مورد نظر رو که باید ویرایش کنید :
ttr_content h3
در css قالب شماست
-
کاربر مقابل از arsham0151 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه فایرباگ در مرورگر فایرفاکس و inspect element در مرورگر کروم خیلی به کار شما میاد
کد مورد نظر رو که باید ویرایش کنید :
ttr_content h3
در css قالب شماست
ممنون داداش آره با Css کم کم دارم راه می افتم ، مرسی وقت می زارید جواب می دید
-
-
دوستان یه سوال دیگه من می خوام مثال یه عکسی بزارم تو همین h3 بعد این نوشته بیاد رو اون عکس اینو راهنماییم می کنید لطفاً؟
-
-
اگه منظورتون این که میخواید بک گراند برای عنوان بذارید باید برید توی تنظیمات ماژول تغییرات بدید .
-
-

نوشته اصلی توسط
hdshad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه منظورتون این که میخواید بک گراند برای عنوان بذارید باید برید توی تنظیمات ماژول تغییرات بدید .
یکم بیشتر توضیح میدید ؟
-
-
دروود
در پناه ایزد
-
-
من تو css تو قسنت h3 اومدم اضافه کردم دستور بکگراند اما نشد!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)