سلام
وقتی میخوام این کامپوننت رو نصب کنم پیغام "نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد" میده. توی phpMyAdmin هم نگاه کردم هیچ جدولی هم به اسم Phoca Gallery وجود نداره

سلام
وقتی میخوام این کامپوننت رو نصب کنم پیغام "نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد" میده. توی phpMyAdmin هم نگاه کردم هیچ جدولی هم به اسم Phoca Gallery وجود نداره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
این افزونه رو به روز رسانی کنید و جوملا شما هم بروز باشه مشکلی نخواهید داشت
در پناه ایزد
دوباره رفتم آخرین ورژن که 3.2.7 هستش رو نصب کردم
الان که اون قبلی رو که میخوام نصب کنم پیغام زیر رو میده (در ضمن دو تا هم نصب شده)
چطور به صورت دستی پاک کنم
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\componen ts\com_phocagallery
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\componen ts\com_phocagallery
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\componen ts\com_phocagallery
JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_phocaga llery
حذف کامپوننت: عدم امکان حذف. لطفا دستی حذف نمایید
جالب اینجاست که اصلا در مسیر C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\componen ts\ و C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\ اصلا این کامپوننت وجود ندارد
توی جدول extensions هم بررسی کردم فیلدی مربوط به فوکا گالری نبود
از طریق دیتابیس جداول مربوطه رو حذف کن
در ضمن فکر کنم با این تفاسیری که شما گفتی کامپوننت نصب بشه، این اخطار فقط برای اولین بار ظاهر میشه من دقیقا همین تجربه رو داشتم
با سلام .
من می خواستم تو صفحه اصلی لیست مجموعه ها ی فوکاگالری رو نمایش بدم مثل حالتی که برای گزینه منو تنظیم می کنیم( و با کلیک بر روی گزینه منو لیست مجموعه ها را نمایش میده ) ؟ (من با جوملا 2.5 کار می کنم )
منو خانه رو بر روی گالری تنظیم کنید سپس از توابع مجموعه های گالری و همچنین منوی خانه نحوه چیدمان و نمایش رو در پارامترها وارد کنیدنوشته اصلی توسط frsitereg [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ک چه جوری به منو نسبت بدیم رو می دونم (منو رو فقط برای رسوندن منظورم مثال زدم) ، من می خوام وقتی بازدید کننده سایت صفحه اصلی سایت رو می بینه در نگاه اول لیست مجموعه های رو ببینه ، بدین تزتیب که آیکن مجموعه بیاد زیرش عنوان اون ، و در هر سطر چند تا آیکن ، یه نمونه خودم پیدا کردم (mod_phocagallery_ctgry250) اما در هر سطر فقط یک مجموعه رو نمایش میدهنوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)