سلام به همه دوستان
من از طریق سی پنل جوملا 2.5 روی هاست آپلود کردم. زمانی که به مرحله انتخاب زبان می رسم، ادامه رو میزنم هیچی به هیچی!! تو همون صفحه می مونه!
![]()

سلام به همه دوستان
من از طریق سی پنل جوملا 2.5 روی هاست آپلود کردم. زمانی که به مرحله انتخاب زبان می رسم، ادامه رو میزنم هیچی به هیچی!! تو همون صفحه می مونه!
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جوملا رو از کجا دانلود کردید . شاید بسته شما مشکل داره .
از اینجا دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر باز هم مشکل بود بگید .
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا از همین آدرس کپی کردم!
دروود
دوست عزیز برای بیان مشکل خود موضوع مناسب انتخاب کنید !
اما پاسخ شما
مشخصات سرور شما چی هست ؟
هاست شما لینوکسی هست یا ویندوزی ؟
در پناه ایزد
مشکلی روی هاست ندارم، چون ورژن 3 رو نصب کردم. اما چون تنوع قالب 2.5 بیشتر بود خواستم از 2.5 استفاده کنم
ویرایش توسط hitboy : 07-02-2014 در ساعت 01:05 PM
مشخصات هاست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Linux3نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
من سایت شما را باز کردم و مراحل نصب را ادامه دادم و هیچ مشکلی ندیدم
لطفا مرورگر خود را تغییر دهید و دوباره امتحان کنید
موفق و پیروز باشید.
نه خدایی جدی می گی؟!؟ واسه من نشد هر سه مرورگر رو چک کردمنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باز یک بار دیگه تست کردم، اما هنوز همونجوریهنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
مشخصات رو به صورت پیغام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم و در صورت عدم وجود مشکل براتون جوملا رو نصب کنم
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)