-
پشتیبانی جوملا3.3.1از آرتیستر3؟؟آیاوجود دارد؟
سلام.دوستان من تازه عضو شدم.قبلا با آرتیستر3 و جوملا2.5 کار کردم ولی الان با جوملا3.3.1کار میکنم.البته تازه کارم.وقتی می خوام قالبی رو که با آرتیستر3 ساختم توی جوملا3.3.1نصب کنم.این پیاو رو میده . نصب فایل ایکس ام ال جوملا یافت نشد .مشکل از کجاست؟نیاز فوری دارم.یک سایت رو باید سریع بالا ببرم.مجبورم به خاطر چند زبانه کردن از جوملا3.3.1 استفاده کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از asal1360000 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-06-2014 08:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام و درود
خطای فوق یعنی ناسازگاری قالب با ورژن جوملا .
در ضمن میتواند از اینترنت قالب مورد نظر رو پیدا کنید که خیلی پیشرفته تر از آرتیستر میباشند .
سپاس
-
-
سلام.متشکرم.خودم هم همین برداشت رو داشتم اما از نسخه4آرتیستر هم که کرک ها همه خراب هستن نمیتونم قالب طراحی کنم.برای خرید قالب آماده هم ترس از این دارم که بخرم بعد ببینم مناسب جوملا3.3.1نیست و مثلا یک نسخه دیگه از سری3 رو پشتیبانی میکنه.از کجا میتونم یک قالب خوب بخرم یا آرتیستر مناسب با این ورژن از جوملا رو تهیه کنم.
-
-
نسخه چهار این نرم افزار با کراک کامل هست یه جستجو کوچیک انجام بدی پیدا می شه
نمی دونم اینجا اجازه داریم لینک بزاریم یا نه !!!!
بعد چرا آرتیستر ؟
تازه آرتیسنر 4.1 که نسخه کامل کراکش هم هست تا جومولا 2.5 رو پشتیبانی می کنه
-
-
آرتیستر 4.1رو هم دانلود کردم اما فایل کی گن مشکل داره یا شایدم سیستم من.آخه پیغام فریم ورک میده در صورتیکه من دات نت فریم ورک4 رو نصب دارم روی سیستم.من از جوملا3.3.1استفاده میکنم.
-
-
ببین یه نسخه آرتیستر هست کار می کنه که جدا از فایل کی گن 4 تا فایل تکست داره باید بزاری تو روت درایو ویندوزت
داری این نسخه رو ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
asal1360000
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.متشکرم.خودم هم همین برداشت رو داشتم اما از نسخه4آرتیستر هم که کرک ها همه خراب هستن نمیتونم قالب طراحی کنم.برای خرید قالب آماده هم ترس از این دارم که بخرم بعد ببینم مناسب جوملا3.3.1نیست و مثلا یک نسخه دیگه از سری3 رو پشتیبانی میکنه.از کجا میتونم یک قالب خوب بخرم یا آرتیستر مناسب با این ورژن از جوملا رو تهیه کنم.
ذکر میشه که قالب با چه نسخه های سازگار هست .
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آرتیستر
اون نسخه رو فکر کنم دارم ولی برای ورژن4.1.0.5استفاده میشه و من نسخه4.1.0.6رو دارم زدم نشد.
-
-
ببین من یه نسخه دارم که کرکش کامله
می خوای بگو من کراک فایل رو براتون ارسال کنم
هم می تونی خروجی بگیری هم میتونی پروژه ذخیره کنی
-
-
میشه لطفا یک لینک بذارین.ببینمشون؟من هر جا نگاه کردم فقط نوشته بود ورژن3 به این اشاره نکرده بود که3.0یا3.2یا3.3
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)