سلام.راهنمایی میخوام دوستان.در نصب جوملا روی wampserver این خطا رو میده؟؟::
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراری ارتباط با دیتابیس: نمی توان با MySQL ارتباط برقرار نمود.

سلام.راهنمایی میخوام دوستان.در نصب جوملا روی wampserver این خطا رو میده؟؟::
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراری ارتباط با دیتابیس: نمی توان با MySQL ارتباط برقرار نمود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
نام دیتابیس - یوزر دیتابیس و رمز رو اشتباه میزنید .
هنگامی که wampserver نصب میکنم و روی گزینه phpMyAdmin میزنم از من user و pass میخواد؟؟
هنگامی که wampserver نصب میکنم و روی گزینه phpMyAdmin میزنم از من user و pass میخواد؟؟نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از نصب wampserver تنظیمات دیتابیس برای من نمیاد ؟؟؟نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل پیدا شد.
باید هنگامی که یوزر میخواد root رو وارد کینم و پسورد رو خالی بزاریم.از این طریق که وارد شدیم حالا میتونیم دیتا بیس و یوزر بسازیم.
دوستان ومپ نسخه 2 نصب کنید.مشکل حل میشه
دوست عزیز ومپ ورژن 2 php ورژن های بالا رو پشتیبانی نمیکنه ... از جمله جوملا 3نوشته اصلی توسط takarchict [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)