سلام
من با استفاده از امکان وارد کردن مطالب جوملا، مطالبی که بود وارد کردم در کامپوننت
حال چطوری اینارو تو سایت نشون بدم؟
ممنون

سلام
من با استفاده از امکان وارد کردن مطالب جوملا، مطالبی که بود وارد کردم در کامپوننت
حال چطوری اینارو تو سایت نشون بدم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
وقتی ماژول رو می خوای بسازی تو انتخاب مجموعه و سورس مجموعه k2 رو انتخاب کن همین
سلام
هم م تونید توی منو با انتخاب آیتم از نوع کی 2 نمایش بدید و هم از ماژول هایی که با بسته کی 2 نصب شده مطالب را نمایش بدید.
شاد باشید
دروود
علاوه بر ساختن منو و مواردی که دوستمون گفتند
شما میتونید از افزونه ای مثل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده کنید و مطالب خودتون رو از این طریق در صفحات دلخواه منتشر کنید
در پناه ایزد
تشکرنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی خب نوع ماژول باید چی باشه؟
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخ
یک منو جدید منظورتون است یا جزئی از main menu ؟
و من از کجا بدونم چه ماژول هایی باهاش ریخته شده؟
ممنون از پاسخنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود کردم ریختم این خطا رو داد
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
لایه اف تی پی رو ست کردید ؟نوشته اصلی توسط rasuli_tirana [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
برای ماژول نمیتونین نوع انتخاب کنید مگر همون مثال افزونه هایی که براتون قرار دادمنوشته اصلی توسط rasuli_tirana [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما برای منو میتونید
مدیریت > منو ها > منو دلخواه > جدید > میتونید در صفحهای که باز میشه مجموعه های کی2 رو انتخاب کنید
در پناه ایزد
خب من منویی ساختم و جایی گذاشتمش
ولی مطالب را جدا از خود مطالب جوملا باز می کنه
من میخام هرچی مطلب و ماژول دارم تو سایت از مطالب این کامپوننت باشه!
میشه؟
یه چیز دیگه تو این عکس زیری که یک مجموعه از کامپوننت باز می کنه عکسی از فولدر نشون میده که با فایر باگ کوچکش کردم ولی باز ریلود میشه میشه مثل اولش!!!
و نمیدونم آیتم هایی که تو مطالب نشون میده از کجا ادیتشون کنم؟
باتشکر
ویرایش توسط rasuli_tirana : 07-09-2014 در ساعت 09:05 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)