-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
بیشتر توضیح بدین ؟!
برای چه کاری میخواین ؟
در پناه ایزد
ببینید یک منو یا مطلب درست میکنم ولی نمی خوام کاربر از طریق منوهای سایت به این منو یا مطلب دسترسی داشته باشه بلکه در جای خاصی خودم لینک این منو یا مطلب رو بدم و کاربر هر وقت من بخوام (لینک دادم) با این منو یا مطلب دسترسی داشته باشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-09-2014 07:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برو منو
مدیریت منو
جدید بزن
یه عنوان بده یه اسم مثال مطالب
یه نوع بده مثال بزن نیوز
بعد برو داخل همین که ساختی
یه منو درست کن از نوع مطالب
مطلب خودت رو انتخاب کن
ذخیر و بستن
بعد دوباره برو تو همون منو که ساختی قسمت لینک یه لینک جنریت کرده اون لینک بردار بزار اول اسم دامین
تموم شد
هیچ جا هم اون منو رو نمایش نمی ده
موفق باشی
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
توی این مورد فقط برات لینک مطلب رو میسازه و میتونی از لینک مطلب هرجا که بخوای استفاده کنی . بدون اینکه منو رو توی جایی نمایش بدی
-
-

نوشته اصلی توسط
hdshad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی این مورد فقط برات لینک مطلب رو میسازه و میتونی از لینک مطلب هرجا که بخوای استفاده کنی . بدون اینکه منو رو توی جایی نمایش بدی
ممنون از همه مشکل با مطلب حل شد ولی یه مشکل دیگه اینگه
یک منوی دیگر هم دارم با همین شرایط که از نوع لینک آور هست با مطلبی هم که دوستمون sirati گفتند نمایش نمیده. فکر میکنم لینک منو با لینک صفحه که به عنوان iframe درج میکنه ترکیب باید بشه
لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون
-
-
تشکر از همه که راهنمایی کردند
من منو ساختم ولی به آن ماژول انتصاب ندادم و این باعث شد که نمایش داده نشه
لینک منوی لینک آور هم اینطوری شد:
?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=562
-
-
shafiei جان لقمه رو نپیچون
نوع منو مطلب انتخاب کن بهت لینک می ده
نیاز به iframe نیست
بعد به فرض مثال می گم ها تو یه صفحه مطلب نوشتی وسطش می گی از اینجا مطلب رو بخونید این از اینجا رو لینک بده
دیگه چیکار iframe داری
-
-

نوشته اصلی توسط
sirati
shafiei جان لقمه رو نپیچون
نوع منو مطلب انتخاب کن بهت لینک می ده
نیاز به iframe نیست
بعد به فرض مثال می گم ها تو یه صفحه مطلب نوشتی وسطش می گی از اینجا مطلب رو بخونید این از اینجا رو لینک بده
دیگه چیکار iframe داری
ifream دلیل استفادش چیز دیگس. دلیلش اینه که میخوام از کدهای javascript استفاده کنم. البته یکی از صفحات این خاصیت رو داره که برای همین مجبورم برای اون منو تعریف کنم. وگرنه از آدرس مطلب همان طور که hdshad گفت استفاده میکنم و دیگه منو نیازی نیست.
-
-
واسه جاوا اسکریپ هم ماژول هست !!
من بازم دقیق درک نکردم مطلب رو
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)