-

نوشته اصلی توسط
چهارسوق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من رفتم به این مسیرجستجوکه میزنم پیدانمیکنه اینا "ENGINE=InnoDB" جوملا 2.5.20 هست
با سلام من روی جوملای 2.5 راستش کار نکردم اما شما فایل sql مربوط به نصب رو برام بفرستین یا در این پست آپلود کنید تا بررسی کنم...
ولی حتما باید این کد رو داشته باشه...شاید توی 2.5 کدش فرق داشته باشه.
Hamed.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2014 10:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باسلام در حالت نصب لوکال جوملا با مشکل مواج میشوم{{قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.}} لطفا راهنمایی بفرمایید
-
-

نوشته اصلی توسط
rezadel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسلام در حالت نصب لوکال جوملا با مشکل مواج میشوم{{قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.}} لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
اطلاعات مربوط به بانک اطلاعاتی شامل نام کاربری و رمز عبور رو بدرستی وارد می کنید ؟
موفق باشید
-
-
سلام نام کاربری تو root قرار بده
-
-
دروود
مشخصات هاست رو قرار بدید
از هاست رایگان استفاده میکنید ؟
هاست لینوکسی یا ویندوزی ؟
در پناه ایزد
-
-
سلام
پس که اینطور راستی از جوملا فارسی استفاده می کنی من خودم قبلا ها این مشکل رو داشتم(من خودم از Easy Php استفاده می کنم) بعد از آپدیت برنامه ام مشکل حل شد
در ضمن اطلاعات ورودی برای نصب هم مطمئن باش درست وارد می کنی....
یکار دیگه بیا انجام بده اینم اینه که wampserver رو پاک کن به جاش از Easy Php استفاده کن... برنامه موردنظر رو از سایت سازنده مطابق با ویندوز خودتون دانلود کنید
-
-
من هم از جوملا ی فارسی هم از joomla.org همه ی ورژن هاشو امتحان کردم ولی بازم سر جدول ها توقف می کنه
در ضمن این لینک تون هم *****ه
-
-
این مشکل فقط به برنامه ای که روی لوکال استفاده می کنید ربط داره....
اگر شما روی هاست نصبش کنید هیچ مشکلی نداره می بینید که به خوبی نصب میشه....
برنامه ای که گفتم رو دانلود بعد امتحان کنید...
من خودم این مشکل رو اول ها داشتم که با آپدیت و تغییراتی که گفتم حل شد...
-
-
لطفا راهنمایی کنید....من دیگه واقعا کلافه شدم...صد بار امتحان کردم و نشد....از xampp هم استفادم میکنم....ویندوزم 64 بیته ولی این نرم افزار هرجا گشتم نسخه 64 رو پیدا نکرد
نمیدونم شاید هم من اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این برنامه رو مطابق با ویندوزتون دانلود کنید...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)