-
ایجاد اشکال در ایجاد مطلب جدید در سمت کاربری پس از نصب و فعال کردن jcomment
درود
من جی کامنت را نصب و فعال کردم و بدرستی کار می کند ولی متاسفانه با کامپوننت داتسو گالری و همچنین "ایجاد مطلب " مشکل برخورده و آن صفحات را خراب نشان می دهد و دیگر نمی توانم از سمت کاربری مطلب جدیدی پست کنم
با غیر فعال کردن جی کامنت همه چیز درست میشود بنظر شما چرا باید چنین اتفاقی بیفتد من چک کردم دیدم مورد مشابهی برای دوستان پیش نیامده بود
لطفا دوستان راهنمایی نمایید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-14-2014 09:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
عکسهای قبل و بعد از فعال کردن جی کامنت را براتون گذاشتم تا بهتر مشکل را متوجه شوید صفحه ایجاد مقاله جدید بعد از فعال کردن جی کامنت

صفحه ایجاد مطلب جدید (create article ) بعد از غیر فعال کردن پلاگین جی کامنت [IMG]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]
صفحه گالری تصاویر که از کامپوننت داتسو گالری استفاده می کند بعد از نصب جی کامنت
صفحه گالری تصاویر که از کامپوننت داتشو گالری استفاده می کند بعد از غیر فعال کردن پلاگین جی کامنت

-
-
این مشکل زمانی که به عنوان کاربر از صفحه بازدید می کنید نشون داده میشه؟
زمانی که به عنوان مهمان وارد سایت می شید، یعنی ثبت نام و login نمی کنید، این مشکل وجود داره باز؟
-
-
بله اگر لوگین هم نکنم چنین مشکلی وجود دارد
-
-
دروود
گالری داتسو گالری تجاری هست !
احتمالاً شما از نسخه نال استفاده میکنید که به مشکل بر خوردید !
در پناه ایزد
-
-
با تشکر از پاسخ شما - بله همانطور که فرمودید متاسفانه از نسخه نال شده استفاده کردم ولی این نسخه بخوبی کار می کند و تنها مشکل جی کامنت می باشد و در ضمن با قسمت ایجاد مقاله که در پکیج جوملا هست هم مشکل داره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)