-
اسکریپت تغییر پسورد جوملا(مدیریت و ادمین)
اسکریپت خیلی جذابیه ساخت دست خودمه
فرقش با بقیه اینه هم محیطش زیباس هم با یه کلیک میتونین رمزو عوض کنین...
خودتون ببینین دیگه
فقط اول باید توی فایل Config اطلاعات رو وارد کنین...
یه چیز دیگه هم هست که خیلی مهمه... متغیر $pishvand توی فایل Config پیشوند رو بدون آندر لاین بزارین
همین وقتی این کارو کردن تو صفحه تغییر رمز تمام کاربرا رو لیست می کنه میتونین برا اونا رو هم عوض کنین...
خودتون ببینید دیگه...
این استایل شیت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم خود فایل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخدا یه آپلود سنتر بزارین چیزی ازتون کم نمیشه
فقط خواهشن فونت B homa رو نصب کنین اینهمه زحمت کشیدم به هم نریزه
تشکر نکنین نمیبخشمتون گفته باشم
فقط یه چیزی من نتونستم انجمن مناسبی پیدا کنم خودتون اگر انجمن مناسب نیست انتقال بدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2014 08:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دستتون درد نکنه این همه زحمت کشیدم توی 4 تا سایت گذاشتم یکی نیومد تشکر کنه
-
-
دروود
روش های مطمئن تر و سریع تری وجود داره !
مثل :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود روش های مطمئن تر و سریع تری وجود داره ! مثل :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در پناه ایزد
دوست عزیز اولا من این اسکریپتو برای کسانی که بلد نیستن با phpmyadmin کار کنن نوشتم ثانیا شما میتونین کدهای منو ببینین تا از مطمئن بودنش خیالتون راحت بشه که من یوزر پسودتون رو نمیدزدم در ضمن من کاری به تشکر و... ندارم نسخه 1.1 رو ساخت یکی دوساعت دیگه قرار میدم...
-
-
کمی به اعصاب خودتون مسلط باشید !
بیشتر دوستانی که تازه وارد هستند با کد اشنایی ندارند و نمیتونند کد ها رو باز کنند و بررسی کنند که ایا مشکلی هست یا خیر !؟!
دلیل استقبال کم رو برای شما بیان کردم تا در موارد بعدی راه حلی برای این مسائل بیابید !
شکیبا باشید تا کم کم نتیجه کارتون رو ببینید ...
ممنون از فعالیت شما
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
ghasemy50
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دستتون درد نکنه این همه زحمت کشیدم توی 4 تا سایت گذاشتم یکی نیومد تشکر کنه
سلام
دوست عزیز وقتت رو تلف نکن .
چیزی بساز که تک باشه نه اینکه موجود باشه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)