-
درخواست ماژول حرکت افقی 1 متن در سایت و ماژول نرخ ارز
سلام من یک ماژول می خوام که 1 متن را در سایت بصورت افقی نشان دهد و هرچه گشتم نبود و یک ماژول برای نمایش لحظه ای نرخ ارز که بازم پیدا نکردم از کد ها هم که در سایت های مختلف هست استفاده کردم اما زمانی که در ماژول html کپی می کنم بعد save کد های دیگه نیستن و ناپدید می شوند از اساتید خواهش مند هستم که مشکل من را بررسی کنند.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2014 09:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خوب برای ماژول نرخ ارز شما یه سرچی تو گوگل بزنید "کد نمایش ارز"
بعد کد مربوطه را کپی و یه custome html بسازید و اونجا توی کد Htmlش Paste کنید... بعد position مربوط که می خواهید نمایش داده شود را نیز انتخاب و Save کنید...
دیگه هم فایل موردنظر رو باز نکنید چون این کدها به گونه ای اند که با بازکردن مجدد از بین می روند...دلیلش هم نمی دونمDDD:
منظورتون از نشان دادن افقی متن چیه؟؟؟>
یه مقدار روشن تر توضیح دهید..
-
-
اسکردل افقی متن به عنوان تبلیغ اما ایکرول اخبار نمیخوام باشه
-
-
گلوبال نیوز نصب کن عزیز این امکان رو داره
نرخ ارز سخت پیدا کنی !!!!
-
-
اینم افزونه خوبی خودم ازش استفاده می کتم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن
-
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم افزونه خوبی خودم ازش استفاده می کتم از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن
چرا نمی شه کد ارز را تو ماژول html برازم همش پاک می شه
-
-
ویرایشگر متن رو ساده انتخاب کن تست کن
ارز خیلی سخت نرخ به روز پیدا می شه
!!
ممنوع کرده دولت
-
-
دوست عزیز: دلیل اینکه کد ها و اسکریپت ها نمایش داده نمیشن و پاک میشن این است که در پلاگین TinyMc باید ممنوعیت script رو بردارید
وارد پلاگین ها بشدی و پلاگین TinyMc رو پیدا کنید و سپس در قسمت ممنوعیت ها script رو پاک و ذخیره نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)