-
سوال تخصصی کار با منوها
سلام
یه راهنمایی می خواستم
توی حوملا 2.5 زمانی که یک منو رو طراحی می کنم که به صورت زیر باشه
به عنوان مثال
فعالیت ها
ریاضی
فیزیک
شیمی
این منو رو دارم . حال می خوام خود منوی فعالیت قابلیت انتخاب شدن نداشته باشه ینی لینکی نداشه باشه و فقظ زیر منو ها لینک شن .
راهنمایی کنید نوع آیتم منو رو چی انتخاب کنم .
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-15-2014 10:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جدا کننده متن رو انتخاب کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
سلام وقت بخیر دوستان در رابطه با ایجاد منوی کاربری در منو سوال داشتم ؟ چکار کنیم که منوی ما به این صورت زیر منوی کاربری داشته باشد ؟ با تــــــشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
به مدیریت ماژول ها رفته و یک ماژول Login ورود اعضا در یک موقعیت که در صفحه اصلی قالب نیست قرار دهید و نمایش آن را برای تمام صفحات بگذارید
به مدیریت منو ها رفته و منویی مانند تصویر ایجاد نمایید
در پارامتر منو نوع منو را ماژول قرار دهید و سپس در لیستی که ماژول ها را نشان می دهد ماژول ورود اعضا login که ایجاد کرده اید را انتخاب نمایید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
به مدیریت ماژول ها رفته و یک ماژول Login ورود اعضا در یک موقعیت که در صفحه اصلی قالب نیست قرار دهید و نمایش آن را برای تمام صفحات بگذارید
به مدیریت منو ها رفته و منویی مانند تصویر ایجاد نمایید
در پارامتر منو نوع منو را ماژول قرار دهید و سپس در لیستی که ماژول ها را نشان می دهد ماژول ورود اعضا login که ایجاد کرده اید را انتخاب نمایید
منوی مانند تصویر به چه شکل می باشد ؟ چون داخلش چنین چیری نیست ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)