سلام
دوستان تصاویر من که در ایمیج گوگل نمایش داده می شه ،وقتی باموس روی تصویر نگه می دارم یک لینک بسیار بزرگ با حروف و علامت % نشان می دهد چطور باید آنها را تصحیح کرد؟؟؟
آیا نیاز هست؟؟؟؟

سلام
دوستان تصاویر من که در ایمیج گوگل نمایش داده می شه ،وقتی باموس روی تصویر نگه می دارم یک لینک بسیار بزرگ با حروف و علامت % نشان می دهد چطور باید آنها را تصحیح کرد؟؟؟
آیا نیاز هست؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
نام تصاویر شما به چه صورتی هست ؟
باید تصاویر خودتون رو با نام مناسب در مطالب قرار بدید
در پناه ایزد
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام آقا مرساد.
توضیحات و عنوان تصویر به فارسی می نویسم . حداکثر هفت کلمه.
ممکن است به همین علت باشد؟؟
شما مثلا یک کلمه را در گوگل جستجو کنید ( مثلا کاردستی) اگر شامل تصویر بود با نگه داشتن موس روی تصاویر می بینید که لینکی که نمایش می دهد برای بعضی یک لینک معنی دار و برای بعضی ها یک لینک طولانی همراه با حروف و علامت %
این مراتب از مسائل امنیتی و محدودیت های موتور جستجوگر گوگل می باشد چون فونت های فراسی شکیل نیستند بدین شکل عمل می کنند
نام تصاویر رو انگلیسی قرار بدید و alt / description رو فارسی بگذارید بازخورد بهتری در گوگل خواهند داشت
دوست عزیز من نام فایل ها را انگلیسی قرار می دهم و فقط alt / description رو فارسی.نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این اشکلات در تخصص من نیست راستش ا جایی که فهمیدم توضیح دادم
الباقی همگی به گوگل و توابع اون مرتبط می باشد
علاقه مندی ها (Bookmarks)