-
طراحی قالب مدیریت ...
دوستان سلام
من 2 تا سوال دارم که چند روزه فکرمو مشغول خودش کرده
1- چطوری میتونم یک قالب برای بخش مدیریت جوملا 3 درست کنم
2- روی قالب های defult جوملا چطور میتونم عکسایی که بعنوان لوگوی جوملا هست رو با عکسهای سایت خودم جابجاکنم ( لوگوی جوملا واقع در بخش مدیریت)
ممنون میشم 2 تا سوال من رو جواب بدین ....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-13-2014 10:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با جستجو می تونید آموزش های مفیدی درخصوص طراحی قالب برای جوملا پیدا کنید.
این موارد مستلزم اینه که با html, css و api جوملا آشنایی داشته باشید.
معمولا در پوشه images قالب مورد نظر وجود داره
موفق باشید
-
-
سلام
جستجوخیلی کردم پیدا نشد واسه همینم اومدم انجمن ...
دوست عزیز قالب جوملا رو که با آرتیستر یا ... میشه طراحی کرد اما آرتیستر یا برنامه هایی مثل اون اجازه طراحی قالب مدیر رو نمیدن دنبال یه نرم افزارم که این قابلیت رو داشته باشه ... مشکلی در php , css , html ,... نیست خداروشکر فقط باید نرم افزارش و پیدا کنم من لنگ نرم افزارم ...
-
-
نرم افزاری برای این کار وجود نداره یا ما بی اطلاعیم
اگر به موارد و مبانی css / api / html اشنایی داشتید که به راحتی می تونستید بفهمید کدهایی که شما سعی در تغییر اون دارید رو پیدا کنید و قالب مدیریت رو به صورت اختصاصی در بیاورید
از افزونه فایرباگ استفاده نمایید تا بهتر متوجه بشید این کدها کجا قرار دارند و چه چیزهایی رو باید تغییر بدهید
-
-
دوستان فکر میکنم منظورم رو بد رسوندم ...
قالب Defult رو شخصی سازی کردم بحث اینه که میخوام یه قالب با عملکردهای که خودم میخوام طراحی کنم بجث 4 تا عکس یا نوشته نیست مجموعه قالب بحث منه مثل قالب کهربا و ...
-
-
دروود
قالب های اماده رایگان برای بخش مدیریت هم هست که میتونید اون ها رو هم ادیت و شخصی سازی کنید
جستجو کنید میابید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
قالب های اماده رایگان برای بخش مدیریت هم هست که میتونید اون ها رو هم ادیت و شخصی سازی کنید
جستجو کنید میابید
در پناه ایزد
سلام
دوست خوب چرا ادیت ؟ وقتی میشه طراجیش کرد ؟ فقط میخوام بدونم چه نرم افزاری میتونه اینکارو انجام بده
-
-
چون طبیعتاً شما نمیتونید به خوبی تیم های حرفه ای دارن کار میکنن خروجی مناسب داشته باشید !
این موارد با نرم افزار انجام نمیشه
اگر میبینید که نرم افزاری مثل ارتیستر هست که میتونید قالب های کاربری رو بسازید بیشتر پسند کاربران مبتدی و تازه وارد هست ...
دوستان حتی نیمه حرفه ای هم سراغ این موارد سعی میکنن نرند
سعی کنید کمی تجربه کسب کنید و علم بیاموزید سپس دست به کار بشید ...
در پناه ایزد
-
-
سلام
سلام . میتونید بگید این قالب با چی طراحی شده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قاعدتا وقتی نرم افزارهایی قدرتمندی هستند کسی دنبال کد نویسی نمیره یا حداقل کمتر کد مینویسه ...
من دنبال ی نرم افزارم که قالب کاربری حرفه ای و مدیزیت جوملا رو طراحی کنم چون کد نویسی واقعا زمان بره و سخت ...
حالا مدیریتی هیچ ... آرتیسترم خیلی ابتدایی کار میکنه ... دیگه با چی میتونم کار کنم ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)