-
غیر فعال شدن گرافیک سایت و خراب شدن سایت
با سلام دوستان
من در لوکال یک سایت طراحی کردم با جوملا 3.2
بعد که روی هاست می فرستم(چند تا هاست عوض کردم با php های مختلف)
گرافیک سایت غیرفعاله مثلا منو ها باز نمی شوند و اسلاید شو و دیگر افزونه ها خراب کار میکنند و کلا سایت خراب بالا می آید(دمو اولیه را امتحان کردم سالم بود)
دوستان اگر کسی هست کمکم نماید ممنون میشوم؟ اگر کسی هم می تونه یا آشنایی داره که با کد نویسی این مشکل رو حل کند تا حدودی می توانم هزینه نمایم؟؟
آدرس سایتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-18-2014 02:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام . قالب های اسمارت اددانس یک خصوصیت بارز دارند و ان اینکه در هر جایی از سی اس اس اجگر به درستی تغییری ایجاد نشه قالب به هم خواهد ریخت
این قالب به صورت ناشیانه ای دستکاری شده است
همین قالب به صورت انگلیسی رو نصب کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست یا خیر
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم از پاسختان منظروتان صرفا نصب قالب هست یا بسته نصبی که با اکیبا درست کردم
بنده تاکید دارم بسته نصبی که خیلی وقت گذاشتم رو نصب کنم و در هنگام نصب زبانش همان فارسی ایست که از قبل تنظیم شده است
البته پس از نصب زبان جوملا را تغییر دادم تاثیری نداشته است
ممنونم از راهنمایی مجددتان؟
-
-
اگر بسته نصبی رو خودتون با اکیبا ساختید کمی کار مشکل تره فکر کنم
شما فقط قالب رو نصب کنید دقت داشه باشید اگر در سی اس اس ها تغییراتی ایجاد کرده اید مشکل از همان جاست
در راست چین کردن ماژول ها نیز دقت داشته باشید چون سایت شما اسکرول عرضی خورده پس به احتمال زیاد مشکل از راست چین کردن یکی از ماژول ها که در صفحه اصلی قرار دارند می باشد
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
منظورتان از اینکه فقط قالب رو نصب کنم چیست؟ یعنی کلا از اول سایت رو طراحی کنم یا بسته نصبی اکیبا رو نصب کنم بعد دوباره قالب رو روش نصب کنم؟ که الیته این کار رو هم کردم تغییری نکرد
من در سی اس اس ها هیچ تغییری ایجاد نکردم و همچنین در لوکال مشکل راست چین نداره و اسکرول عرضی نداره
ممنونم از راهنماییتان؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)