-
سلام
خب این که در همه سایتهای خبری یا سایتهای دارای مطالب وجود داره
سایت خود من که دارای مطلب زیادی هست . هر صفحه 10 مطلب نشون میده و بقیه رو به عنوان نشانگر نشون میده .
میتونید از منوی اصلی طوری تنظیمات رو انجام بدید که شمارشگر مطلب رو نشون بده . حتی موقعی که از ماژول خبری استفاده می کنی اگر تعداد مطالب زیاد باشه بقیه رو به عنوان شمارشگر نشون میده
من که نمی دونم مشکل شما چیه و امیدوارم اساتید بدونن .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-09-2014 10:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
fanni
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
خب این که در همه سایتهای خبری یا سایتهای دارای مطالب وجود داره
سایت خود من که دارای مطلب زیادی هست . هر صفحه 10 مطلب نشون میده و بقیه رو به عنوان نشانگر نشون میده .
میتونید از منوی اصلی طوری تنظیمات رو انجام بدید که شمارشگر مطلب رو نشون بده . حتی موقعی که از ماژول خبری استفاده می کنی اگر تعداد مطالب زیاد باشه بقیه رو به عنوان شمارشگر نشون میده
من که نمی دونم مشکل شما چیه و امیدوارم اساتید بدونن .
این که میگید "میتونید از منوی اصلی تنظیمات رو طوری انجام بدید که شمارش گر مطلب رو نشون بده." همین رو اگه دقیقا و مرحله به مرحله بگید چیکار کردید ممنون میشم
کاری که من انجام دادم در زیر یک بار دیگه توضیح میدم
کاری که انجام دادم این بود که به بخش مدیریت منو رفتم و منوی "صفحه نخست" را انتخاب کردم در سمت چپ این بخش در قسمت "انتخابهای طرح بلاگ" گزینه های "صفحه بندی" و "نتایج صفحه گذاری" را روی نمایش گذاشتم ولی هیج تغییری حاصل نشده است
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)