-
پیغام خطا پس از انتقال از سرور به لوکال - function.date & function.strtotime
پس از انتقال سایت به لوکال سایت بالا میآید ولی ارور function.date & function.strtotime را در بالای سایت و در بعضی از موقعیت های سایت نشان کمی دهد.؟؟؟ کمک کنید لطفا
ارور زیر را نشان می دهد
Warning: strtotime() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for '4.5/DST' instead in C:\xampp\htdocs\2\libraries\joomla\utilities\date. php on line 56
Warning: date() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for '4.5/DST' instead in C:\xampp\htdocs\2\libraries\joomla\utilities\date. php on line 198
Warning: date() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for '4.5/DST' instead in C:\xampp\htdocs\2\libraries\joomla\utilities\date. php on line 198
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-19-2014 11:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این ارور زمانی رخ می دهد که timezone شما به درستی set نشده باشد برای حل این مشکل اول شما باید محل قرار گیری فایل PHP.ini خود را پیدا کنید که بصورت زیر پیدا می شود»:
backend (administrator) -> help -> system info -> PHP Information Tab -> 6th block down -> Configuration File (php.ini) Path
در جلوی آن محل قرارگیری فایل PHP.ini ذکر شده است.
به محل این فایل رفته و فایل را با نوت پد باز کرده و کد زیر را ویرایش کنید
[Date]
; Defines the default timezone used by the date functions
date.timezone = "Europe/Brussels"
به جای "Europe/Brussels" منطقه ی زمانی دلخواه خود را وارد کنید.
-
کاربر مقابل از Hamed2008 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
در ضمن یادم رفت بگم نسخه ی php شما قدیمی می باشد لطفا آپدیت شود/.
-
-

نوشته اصلی توسط
Hamed2008
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن یادم رفت بگم نسخه ی php شما قدیمی می باشد لطفا آپدیت شود/.
ممنون از راهنمایی تون
php چطوری اپدیت کنم.
-
-

نوشته اصلی توسط
abbas56
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنمایی تون
php چطوری اپدیت کنم.
با آپدیت کردن برنامه ی لوکال هاست آپدیت میشه...در ضمن patch هایی هم هست که یه سرچی توی گوگل بزنید
روشی که گفتم رو امتحان کردید؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Hamed2008
با آپدیت کردن برنامه ی لوکال هاست آپدیت میشه...در ضمن patch هایی هم هست که یه سرچی توی گوگل بزنید
روشی که گفتم رو امتحان کردید؟؟
دوست گرامی فایل php.ini که فرموده بودید را پیدا نکردم. اصلا این مسیر و پوشه backend در فایل های من چرا نیست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
abbas56
دوست گرامی فایل php.ini که فرموده بودید را پیدا نکردم. اصلا این مسیر و پوشه backend در فایل های من چرا نیست؟
شما وارد مدیریت شده اگه تب system رو دارین بر روی iinformation کلیک کنید بعد بقیه ی مراحل رو طی کنین...
-
-
برای درک روشن و بهتر عکس قرار داده شده است
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)