سلام
لطفا کمک کنید که چرا من بعد از هرگونه تغییر تو مدیریت جوملا زمانی که میخوام تغییرات ذخیره بشه در گوگل کروم صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و با اینترنت اکسپلورر هم خطای http 500 ظاهر میشه؟

سلام
لطفا کمک کنید که چرا من بعد از هرگونه تغییر تو مدیریت جوملا زمانی که میخوام تغییرات ذخیره بشه در گوگل کروم صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و با اینترنت اکسپلورر هم خطای http 500 ظاهر میشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر صفحه سفید مشاهده میکنید باید display error تونو فعال کنید و اون پیغام خطا را در همین تاپیک اعلام بفرمایید .
اگر با پیغام خطای 500 مواجه میشید باید یک تیکت به هاست تون بزنید و از آنها درخواست کمک کنید.
ممنون بابت پاسخ، اما موقع ذخيره ي تنظيمات باز صفحه سفيد ميشه و نميتونم نمايش خطا رو فعال كنم!! البته ميدونم كه مشكل از هاست نيست به خاطر اينكه همه چيزش خوب كار ميكنه به جز همين ذخيره كردن تغييرات!! اينم بگم كه سطح دسترسي همه پوشه ها رو درست روي قابل ويرايش تنظيم كردم. حالا چه كنم؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
موارد سئو رو فعال کردید ؟!
این که میگید مشکل از هاست نیست اون هم به دلیل این که همه چی درست هست الا این موضوع درست نیست !
چون همین یه موضوع ا
ر مشکل داشته باشه کل کار زیر سوال میره ...
در پناه ایزد
خیلی عالی بود، مشکل از همین سئو بود که فایل configuration رو ادیت کردو و دوباره آپلود کردم که درست شد اما باز الان دیگه سئو غیرفعاله!! حالا چه کنم؟ آخه بحث سئو هم خیلی مهمه!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من این گزینه رو غیرفعال کردم که درست شد: "آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو"
ویرایش توسط morihoo : 07-20-2014 در ساعت 04:34 PM
پس از اینکه ادرس های بهینه رو فعال کردید باید فایل htaccess.txt رو به این نام تغییر بدید htaccess.
اول دات قرار بدید سپس نام و ذخیره کنید
تمام مشکلات با راهنمایی دقیق شما حل شد و واقعا خیلی سریع مشکلات رو تشخیص دادید. از همتون ممنونم.نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)